- Jeg er ydmyk

PARTNERE IGJEN: Svein Dragnes (Ap) kunne trykke Rolf Arne Hanssens (Sv) hånd og ønske velkommen til fire nye år som politisk kompis i det øverste sjiktet av Vadsø-politikken.

PARTNERE IGJEN: Svein Dragnes (Ap) kunne trykke Rolf Arne Hanssens (Sv) hånd og ønske velkommen til fire nye år som politisk kompis i det øverste sjiktet av Vadsø-politikken. Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

Svein Dragnes kunne overlate ordførerklubba til seg selv. Som ventet ble han valgt som ordfører i bystyret i Vadsø tirsdag kveld.

DEL

(Finnmarken) Ap-toppen i Vadsø fikk de 13 stemmene som var ventet. Dragnes var glad da han inntok talerstolen for å takke for tilliten.

- Jeg var ydmyk da jeg tiltrådte som ordfører for fire år siden. Nå er jeg mer forberedt og enda mer ydmyk, kunne Svein Dragnes fortelle de 24 andre representantene i bystyret.

Ordføreren rundet også av det første bystyremøtet i den valgperioden som ble påbegynt innenfor veggene til forsamlingshuset Vårbrudd. Da benyttet han anledningen til å omfavne de mange nye ansiktene som er å se i Vadsø bystyre.

- Spesielt synes jeg det er fint å endelig kunne ønske velkommen en av våre nye landsmenn. Vi har mange innvandrere i Vadsø, og det er flott å endelig kunne se den gruppen av innbyggere her i bystyret, sa Dragnes.

Det ble heller ingen dramatikk eller uventede vendinger da ordførerens makker de neste fire årene skulle velges. Et enstemmig bystyre ønsket Rolf Arne Hanssen velkommen som varaordfører. SV-toppen har dermed tatt fatt på en forlengelse av varaordførervervet, siden han også har vært varaordfører de fire siste årene.

Før han tok plass ved siden av byens politiske høvding - Svein Dragnes - takket Hanssen for tilliten.

- Det er også mitt håp at vi alle skal kunne gjøre vårt beste for å finne de gode løsningene for Vadsø kommune i de kommende årene, sa Rolf Arne Hanssen.

Artikkeltags