Gå til sidens hovedinnhold

Hollywood-stjerne overrasket slektstreff

Artikkelen er over 14 år gammel

Renée Zellweger stjal showet da hun uanmeldt troppet opp på et slektstreff i Vadsø.

(Finnmarken)

Hollywood-stjernen og hennes bror Andrew forbløffet 250 slektninger da de plutselig dukket opp på treffet til Jørstadslekta i Vadsø.

- Jeg ble litt perpleks med en slik kjent person foran meg. Vi snakket ikke så mye, men jeg fikk hilst på henne, sier Lillian Jørstad en av arrangørene for treffet til Finnmarken.

Slektstreffet betegnes som meget vellykket.

- Klart det var ekstra artig når Renée Zellweger kom, men festen hadde vært særdeles vellykket også uten henne. Slekta stortrivdes og folk var fornøyde, sier Jørstad.

Selv er hun inngift i Jørstadfamilien og hun sier det alltid har vært stas å vite at Zellweger var i slekta.

Mor fra Ekkerøy

Renées mor, Kjellfrid Irene Andreassen, er fra Ekkerøy utenfor Vadsø. Hun traff herr Emil Zellweger på hurtigruten i sin tid og søt musikk oppsto. Resten er filmhistorie.

I følge VG var det en rørt Renée Zellweger som hilste sin mor og far på treffet. Etter noen minutter forlot den nærmeste familien resten av slekta og trakk seg tilbake til et privat rom. Zellweger skal ha vært på festen en times tid før hun dro tilbake til hotellet.

- Hun holdt veldig lav profil da hun var her og ønsket ikke så mye oppmerksomhet og det er forståelig. Hun kom privat og hun dro privat, sier Jørstad.

Mer ønsker hun ikke å kommentere den private festen.

Tok bilder

Renées foreldre skal ha vært på Ekkerøy utenfor Vadsø siden torsdag, mens hun og broren dukket opp uanmeldt for å hilse på sine slektninger.

Flere personer benyttet anledningen til å ta bilder da Zellweger ankom festlokalet.

Send dine Renée Zellweger bilder til finnmarken@finnmarken.no.