"Førersetet gynger like mye som en gammel sjark med slagside..."

HUMOR: Christian Riksheim (36) fra Kvaløysletta lyktes i å bruke humor for å få solgt bilen sin.

HUMOR: Christian Riksheim (36) fra Kvaløysletta lyktes i å bruke humor for å få solgt bilen sin. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Ærlighet varer lengst, tenkte bilselgeren fra Nord-Norge. Slakter egen bil i annonse.

DEL

(Finnmarken) "Bilen er kjørt urimelig langt, er fullstendig blottet for identitet, bråkete og samler kondens som en tepose i et bekkefare. Den er hardt brukt og en trenger ikke lete lenge etter rustflekker. Flere ser ut som gapende sår og vitner om år etter år med vanskjøtsel. I mine øyne er dette et kunstverk, som det har tatt år å lage. "

Ærlig annonse

Christian Riksheim (36) fra Kvaløysletta legger ikke skjul på noe når han averterer sin Mitsubishi Pajero for salg på Finn.no. Annonsen er kort sagt noe for seg selv, skriver Nordlys.

"Den er unødvendig bråkete og etter årets avsløringer om dieselbløffen, forurenser den nok like mye som et Armensk atomkraftverk. Uten sammenlikning for øvrig. Det hjelper muligens ikke på at eksosrøret datt av i fart en lørdag. Det lot seg ikke sette tilbake på plass og følger ikke med bilen. "

Riksheim sier til Nordlys at han fant det best å være ærlig i annonsen.

- Med den bilen så hadde jeg ikke noe valg, sier han.

"Babord baklykt er knust og gaffet tilbake på plass. Denne tapen har holdt i 2 år og jeg ser ingen grunn for at dette ikke skal holde i 2-4 år til. Det følger imidlertid med en ny rull for å dekke de nødvendigste «on the spot» reparasjoner. Vindusviskeren bak mangler delvis og varmeruta fungerer på 2 av strengene. "

"100-meterne i grillen har aldri fungert, men det kan være de ikke er koblet til. "

Selv om "førersetet gynger like mye som en gammel sjark med slagside" håper Riksheim håper likevel bilen kan brukes til noe for noen.

- Glad i bilen

- Jeg er fantastisk glad i den bilen, den har vært en veldig god arbeidsbil for meg i mange år. Jeg håpe at noen andre kan bruke den til noe, fortsetter han.

Bilen skulle egentlig vrakes.

- Jeg hadde innstilt meg på at den skulle vrakes og at den ikke skulle selges. Men så tenkte jeg at jeg like godt kunne ha litt moro ut av det. Teksten er skrevet for å være artig, men også for at noen kanskje vil forbarme seg over bilen, sier han.

Til slutt i annonsen opplyser Riksheim at bilen ikke er EU-Godkjent og at han venter varsel om avskiltning denne måneden.

Se bildeserie av bilen med selgerens egne kommentarer her: Bil til salgs

Annonsen ble lagt ut lørdag.

- Søndag ble bilen solgt til noen som ønsket å bruke den som delebil, forteller Riksheim.

Les hele annonsen her.

Artikkeltags