Finnmark Kraft har fått direktør

Artikkelen er over 9 år gammel

John Masvik fra Alta er ansatt som administrerende direktør i Finnmark Kraft AS.

DEL

(Finnmark Dagblad) Finnmark Kraft AS har ansatt John Masvik som administrerende direktør for selskapet, opplyses det i en pressemelding.

Masvik er 45 år og har foruten sivilingeniørutdanning en mastergrad i teknologiledelse fra NTNU. Han har ledererfaring fra ulike stillinger i Statnett gjennom 16 år, og har de siste årene jobbet som teknisk sjef i E-CO vannkraft. John Masvik er født og oppvokst i Alta kommune og ser frem til å ta fatt på nye utfordringer i sitt opprinnelige hjemfylke. Han vil tiltre sin nye stilling tidlig på nyåret.

– Finnmark Kraft har med denne tilsettingen fått på plass en person med stor faglig tyngde og verdifull bransjekompetanse. Masvik vil få meget utfordrende oppgaver knyttet til utvikling av selskapets prosjektportefølje, og vi er selvsagt glade for at han takket ja til stillingen, sier styreleder i Finnmark Kraft, Kjell Eliassen.

Finnmark Kraft ble stiftet 17. juni 2009. Eierne er Alta Kraftlag, Hammerfest Energi, Luostejok Kraftlag, Nordkyn Kraftlag, Nord Troms Kraftlag, Repvåg Kraftlag og Varanger Kraft, samt den største grunneieren i Finnmark, Finnmarkseiendommen (FeFo).

Finnmark Krafts formål er å bygge ut ny fornybar energi i Finnmark med basis i lokalt eierskap.

Artikkeltags