Feststøy, slåssing og fyll

Illustrasjonsfoto

Illustrasjonsfoto Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Våryre finnmarkinger fikk politiet til å rykke ut flere steder i vestfylket natt til søndag.

DEL

Feststøy, trusler, slåssing og fyll natt til søndag går igjen i politiloggen for Vestfinnmark politidistrikt.

Feststøy

I løpet av den første timen etter midnatt fikk politiet melding om feststøy i Alta. Festen var avsluttet da politiet sjekket den første meldingen. På den andre utrykningen fikk huseier pålegg om å avslutte festen, noe som også ble etterkommet.

På morgenkvisten fikk politiet meldinger om feststøy fra to privatboliger i Hammerfest. Den ene festen ble avsluttet av politet fordi huseieren ikke var til stede. På den andre festen fikk huseier pålegg om å avslutte festen, noe som ble etterfulgt.

Truet vaktene

Litt før klokken halv to ble vaktene på et utested i Honningsvåg truet av en mannlig gjest i midten av 20-årene, som var misfornøyd med å ha blitt bortvist fra stedet. Imidlertid rettet han seg etter politiets pålegg om ikke å oppsøke utestedet mer den natten. Politiet venter at forholdet vil bli anmeldt.

Kastet ting rundt seg

Litt før klokken tre meldte vaktene på et utested i Hammerfest om en mann, også han i midten av 20-årene, som kastet ting rundt seg utenfor utestedet. Mannen hadde roet seg da politiet kom, men vil muligens anmelde en av vaktene for å ha ødelagt en gjenstand han hadde med seg.

Mannen ble kjørt hjem av politiet, og vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse.

Nektet å forlate sentrum

Litt over klokken tre påla politiet en mann i 20-årene å forlate Hammerfest sentrum fordi han hadde oppført seg bråkete mot andre mennesker. Men mannen etterkom ikke politiets pålegg, og har en anmeldelse i vente.

Ble skallet ned

Ved tretiden rykket politiet ut etter en melding om slåssing på et utested i Alta. Der fant de en mannsperson i midten av 20-årene som muligens hadde fått knekt nesten sin, og ble kjørt til legevakten.

– Ifølge mannen hadde en ukjent mann skallet til han inne på utestedet. Fornærmede ønsket ikke å anmelde forholdet. Politiet vil sjekke opp skadeomfanget og vurdere om saken skal følges videre, skriver Vestfinnmark politidistrikt i helgeloggen sin.

En halvtime etter fikk politiet en ny melding fra samme utested. Denne gang om tre menn i 20-årene som skulle ta vaktene på utestedet. Alle tre etterkom politiets pålegg om å forlate stedet.

Kvinner i slåsskamp

Halv fem søndag morgen rykket politiet ut til Hammerfest sentrum til en slåsskamp mellom to kvinner i 30-årene. Begge damene hevdet overfor politiet at det var i selvforsvar og den andre som hadde startet slåsskampen. Den ene kvinnen hadde kloremerker i ansiktet. Politiet har snakket med vitner til kampen, og mener at det muligens vil komme inn anmeldelse i saken.

Artikkeltags