Fant bil i elva

Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Dykkere måtte ut i Altaelva etter funn av en bil under vann.

DEL

KAMPANJE: iFinnmark+ i ut året for kun 10,-

Klokken halv tolv søndag formiddag fikk politiet melding om bilspor som gikk rett ut i Altaelva på Raipas. Politiet kjørte til stedet og kunne da se at det stod en bil under vann i elva. Brannvesenet og ambulanse ble varslet, og brannvesenet bisto politiet med dykkere. Både bilen og området rundt ble undersøkt, men det var ingen mennesker å finne. Politiet var etter hvert i kontakt med bileier, og ut ifra opplysningene som kom frem er det ikke mistanke om at noen mennesker er savnet. Politiet vil uansett opprette sak på forholdet.

Videre har det vært en hel del å gjøre for politiet i Vest-Finnmark siden lørdag morgen:

Søndag klokken 05.30: En patrulje fra politiet i Alta stanset en bilfører på Kronstad mistenkt for å ha kjørt bil i alkoholpåvirket tilstand. Mannen som er i begynnelsen av 20-årene blåste til over lovens minsteverdi. Det er tatt blodprøve av mannen. Mannen sitt førerkort er tidligere beslaglagt i et annet forhold. Sak er opprettet.

Søndag klokken 05.09: Melding om vold mellom to samboere - begge i begynnelsen av 20-årene. Mannen skal ha slått kvinnen gjentatt ganger. Politiet avventer en anmeldelse på forholdet.

Søndag klokken 05.02: Politiet i Honningsvåg måtte rykke ut til et bolighus hvor en mann i slutten av 50-årene hadde truet den mannlige beboeren i begynnelsen av 60-årene. Mannen ble tatt hånd av politiet.

Søndag klokken 03.46: En politipatrulje fra Alta stanset en person på sentrum mistenkt for å ha kjørt bil i alkoholpåvirket tilstand. Mannen blåste i alkometer til over lovens minsteverdi. Det er tatt blodprøve av mannen som er i slutten av 20-årene. Hans førerkort er beslaglagt og det er opprettet sak.

Søndag klokken 03.07: En overstadig beruset mann ble brakt inn til Alta lensmannskontor og satt i drukkenskapsarrest. Mannen som er begynnelsen av 20-årene vil også bli anmeldt for drikking på offentlig sted. Det er opprettet sak på forholdet.

Lørdag klokken 21.40: En 21 år gammel kvinne fikk sitt førerkort beslaglagt av politiet på Esso i Karasjok etter at hun har utvist svært uaktsom kjøring der en annen person nær kunne ha kommet alvorlig til skade. Det var mange vitner til hendelsen. Et åpenbart brudd på vegtrafikkloven som vil få konsekvenser for fører, melder politiet i Øst-Finnmark.

Lørdag klokken 18.47: Politiet meldinfikk g fra en bileier om at han i løpet av formiddagen eller ettermiddagen lørdag hadde blitt frastjålet alle hjulene på bilen sin som har stått parkert ved avkjøringen til Karalaks i Porsanger kommune. Bilen er en hvit Mercedes E 200. Politiet er interessert i tips fra folk som eventuelt har observasjoner knyttet til dette.

Lørdag klokken 17.02: Politiet fikk melding om naskeri fra Prix Gakori i Alta. En person som ble beskrevet som i slutten av 20-årene hadde stjålet en øl, og deretter forlatt butikken. Prix vil innhente videoovervåking og vurderer anmeldelse av forholdet.

Lørdag klokken 13.00: Politiet mottok melding om ulovlig snøskuterkjøring utenfor løypenettet på Sarves i Alta kommune. Ifølge melder manglet fører hjelm, og det satt barn fremme på skuterne.

Lørdag klokken 12.40: Politiet mottok melding om at det ble kjørt snøskutere rett inn i en reinflokk i Havøysund-området. Ifølge meldingen så var det simler som skulle kalve i den aktuelle flokken. Politiet ønsker tips i saken.

Lørdag klokken 06.50: Politiet mottok melding om at en beruset mann i 30-årene hadde sovnet utenfor et hotell i Alta. Politiet kjørte til stedet og fant da mannen som sa at han var gjest på det aktuelle hotellet. Politiet vurderte at mannen var i stand til å ta vare på seg selv og fulgte han opp til hotellrommet sitt.

Artikkeltags