(Finnmark Dagblad)

Bloggeren, bilmekanikeren og glamourmodellen fra Langfjordbotn var å se på NRK tirsdag kveld i programmet «Utkant».

Matilakken var nervøs for at janteloven skulle slå inn og at hun skulle få mange negative tilbakemeldinger før programmet gikk på lufta.

– Jeg skalv. Jeg har vært ordentlig dårlig i fem timer. Jeg forsøkte drikke øl for å roe nervene. Desverre kicket de ikke inn før nå, etter at programmet er ferdig, skriver Matilakken på bloggen sin.

Men hun fikk masse støtte fra vennene sine.

– De satt nesten oppå meg fordi jeg skalv så mye, sier Matilakken til Finnmark Dagblad.

Lite ris og mye ros

Bilmekanikerens frykt viste seg å være grunnløs, responsen har vært enorm og hun sier det har vært helt rått å få så mange positive tilbakemeldinger.

– Du er ei tøff, jordnær jente og det skulle vært flere som deg. Otrolig kult av deg og være den du er og vise det til hele norge, mange som trenger litt inspirasjon til og gjøre det dem føler for og ikke følge strømmen. Jeg synes du har en helt rå blogg, din sans for humor gjør att jeg flirer høyt da jeg leser, og leser heller din blogg enn noe annet her på nett, kommenterer en bloggleser.

– Jeg gliste som en unge på julaften og var oppe til langt på natt når jeg fant ut folk lo og syntes det var morsomt, sier Matilakken.

De siste dagene har det har det vært enormt mye besøk på bloggen i forbindelse med tv-opptredenen. Og hun håper at hun får flere faste lesere.

– Tusen takk venner, naboer, kjente, ukjente og alle dere som så på, og dere som ga tilbakemeldinger. Det betyr så mye for en liten fjording, at det er rett før jeg går ut på plenen og breakdancer. Jeg har ikke ord! <3, avslutter Mattilakken på bloggen sin.