Bittert brudd for BlackSheeps

 Alexander Touryguin og Viktoria Eriksen (bak) har blitt byttet ut med musikere fra Vadsø og Hammerfest. Agnete Kristin Johnsen og Emelie Nilsen (foran) fortsetter i gruppa.

vokalist Agnete Kristin Johnsen

Alexander Touryguin og Viktoria Eriksen (bak) har blitt byttet ut med musikere fra Vadsø og Hammerfest. Agnete Kristin Johnsen og Emelie Nilsen (foran) fortsetter i gruppa. vokalist Agnete Kristin Johnsen Foto:

Artikkelen er over 8 år gammel

Foreldre truer med advokat etter at medlemmer i gruppa er byttet ut.

DEL

(Finnmarken) - Vi akter ikke å sitte stille på sidelinjen og se på at barna våre behandles så simpelt, sier foreldrene til Viktoria Eriksen og Alexander Touryguin til avisen Ságat.

Byttet ut

To av medlemmene i den suksessrike gruppa BlackSheeps, Alexander Touryguin og Viktoria Eriksen er nemlig byttet ut med to andre musikere foran BlackSheeps sommerturné.

Det bekrefter "BlackSheeps"-pappa Oddleif Nilsen overfor avisa Ságat torsdag.

Vadsø-artist

De to erstatterne er ifølge Nilsen Nikolaj Gloppen i vadsøbandet Trendsettarklubben og Simon Stenvoll Pedersen, som er trommis i hammerfestgruppa First Impression.

Etter rokeringen i gruppa foran årets sommerturné, vil det kun være vokalist Agnete Johnsen og gitarist Emilie Nilsen av den opprinnelige besetningen som er igjen.

Ifølge VG Nett skal foreldrene til de medlemmene som nå er byttet ut, ha oppsøkt advokat for å løse floken.

Avisen mener også å kjenne til at det ligger en økonomisk strid i kulissene.

Kilder VG har snakket med forteller at konflikten skal ha pågått i lang tid. I et intervju med Ságat forteller to foreldrepar også at de lenge har ytret ønske om å få følge sine barn på deres mange reiser, men blitt nektet.

Artikkeltags