(Finnmark Dagblad)

Kunnskapsparken har utvidet og vokst sammen med Byhagen i Alta. De to byggene er bundet sammen av en gangbru, og ved å gå over denne gangbrua kommer man nå rett inn i hjertet av de nye lokalene til oljeselskapet North Energy sitt hovedkontor i Alta.

– Dere har lest mye om oss i media i det siste. det har vært om tørre brønner og dalende aksjekurs. For seks måneder siden gjorde vi det ekstremt bra. Om seks måneder skal vi gjøre det bedre enn noen gang, sa en offensiv direktør Erik Karlstrøm i sin tale under åpningen av oljeselskapets nye lokaler.

De hadde vokst ut av sine gamle lokaler i Kunnskapsparken, og har nå kommet over i nytt bygg der de har kontrorer i to etasjer.

– I tredje etasje skal vi etterhvert ha operatørskapet for boreoperasjoner, og derfor har vi mye plass der. I fjerde etasje ligger kontorene. Vi har vokst og får mer plass her vi er nå, sier Hans Roar Christiansen i North Energy.

Det var mange lovord å høste fra næringslivet og kommunen under åpninge, der ordfører Laila Davidsen sto for snorklippingen.