Pappa Harry bladde opp 24.000 kroner for at datteren skulle få være med i tv-program

På tv: Wenche Synnøve Severinsen deltok på humorprogrammet «Kvelds» på NRK - med stor suksess.

På tv: Wenche Synnøve Severinsen deltok på humorprogrammet «Kvelds» på NRK - med stor suksess. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Wenche Severinsen var den heldige som stakk av med plassen i programmet «Kvelds». Det er takket være pappa Harry Severinsen.

DEL

Hver uke har de i programmet «Kvelds» med seg en tilfeldig person, håndplukket fra gata, som får muligheten til å underholde Norge denne ene kvelden.

Vant auksjonen

Denne gangen ble en kveld auksjonert bort gjennom årets TV-aksjon, og det var denne plassen Wenche Severinsen, godt hjulpet av pappa Harry Severinsen, fikk.

– Jeg ringte hjem og spurte pappa om jeg kunne få være med på dette. Det var ikke vanskelig å overtale ham, jeg brukte mer tid på å forklare hva dette gikk ut på og hva jeg fikk være med på om jeg vant auksjonen.

Fikk hjemlengsel

Wenche Severinsen bor for tiden i Oslo hvor hun går på skole.

Denne helgen var hun hjemme i Kamøyvær en tur, og hun forteller at tilbakemeldingene hun har fått fra folk hun har møtt har vært veldig gode.

– Jeg fikk veldig hjemlengsel og måtte komme hjem en tur, og det var veldig artig å treffe folk på gata sier hun som garantert kommer hjem igjen til jul for å delta på Turnrevyen også i år.

– Det var ikke fordi jeg hadde lyst å komme på tv at jeg ønsket å være med på dette. Jeg hadde veldig lyst å se hvordan en slik tv-produksjon blir laget og hvilket apparat som ligger bak dette. 30 minutter tv er faktisk flere dagers filming og dette krever mye planlegging, forteller Severinsen.

Mye latter under innspillingen

– Det artigste med dette var alt som var før tv-sendingen. Det ble mye latter og vasing under innspillingen og dette var faktisk over all forventning.

Tilbakemeldingene Wenche har fått har vært bare positive og det var absolutt verdt de 24.000 kronene som Harry Severinsen betalte for at datteren skulle få være med på «Kvelds».

Artikkeltags