Legger om avisdistribusjon i Nordkapp

NY DISTRIBUSJON: Fra torsdag blir det ny distribusjon av Finnmark Dagblad og Finnmarksposten i Nordkapp kommune.

NY DISTRIBUSJON: Fra torsdag blir det ny distribusjon av Finnmark Dagblad og Finnmarksposten i Nordkapp kommune.

Artikkelen er over 2 år gammel

Det har over lengre tid vært problemer med å få leveringen til abonnentene både på Finnmark Dagblad og på Finnmarksposten til å gå knirkefritt. Nå gjør vi endringer.

DEL

– Vi har over tid hatt problemer med å få til leveringen i Honningsvåg, forteller redaktør i Finnmark Dagblad og Finnmarskposten, Arne Reginiussen.

– Det har vært utfordrende både for vår distributør som har slitt med å få dette til å gå rundt, og for Finnmarksposten med at det er et omfattende rutenett og utfordrende å lage et godt distribusjonsopplegg.

Uteblitt avis

– Det har vært en del tilfeller av uteblitte aviser til våre abonnenter. Det skaper mye frustrasjon og er selvfølgelig sterkt beklagelig. Vi har prøvd å gjøre tilpasninger underveis, men ikke lyktes helt, sier redaktøren og fortsetter:

– I den forbindelse har vi nå tatt avgjørelsen om levering av Finnmarksposten og Finnmark Dagblad per post.

– Dette betyr at avisene vil komme til andre tider enn man er vant til, men med at de lokale postbudene overtar leveringen, vil vi klare å få en enda bedre stabilitet i leveringen ved at avisen leveres sammen med øvrig post, sier Reginiussen.

Håper på fornøyde abonnenter

– Vi håper at våre abonnenter i Nordkapp blir fornøyde med den nye leveringen. Vi er klar over at det blir en overgang å ikke lengre få avisa til samme tidspunkt som man er vant med, men vi har vært helt nødt til å ta dette grepet for å klare å få til en helhetlig og stabil distribusjon for fremtiden.

Dette betyr at fra 16. november så vil man få levert både Finnmarks Dagblad og Finnmarksposten samtidig med posten, i den samme postboksen som man mottar post.

Har man postboks på posthuset, vil også avisen havne der.

Artikkeltags