Mads Stian: – Årets lag! Herlig!

GLADE PRISVINNERE: Thorir Hergeirsson og Mads Stian Hansen Foto: Privat

GLADE PRISVINNERE: Thorir Hergeirsson og Mads Stian Hansen Foto: Privat

Håndballjentene fikk Årets lag-prisen under årets Idrettsgalla.

DEL

KAMPANJE: iFinnmark+ i fem uker for kun 5 kroner!

Honningsvågingen Mads Stian Hansen er styret i håndballforbundets representant på damelangslaget i håndball. I helgen var han sammen med landslagstrener Thorir Hergeirsson på Idrettsgallaen. Der fikk landslaget i håndball Årets lag-prisen.

– Årets lag! Herlig! Gratulerer til alle i norsk håndball og spesielt til de fantastiske spillerne våre!, skriver Hansen på sin Facebook-side etter at håndballjentene hadde blitt tildelt prisen.

Det kom noen negative reaksjoner fra blant annet Lars Tjærnås og Ole Kristian Stoltenberg på Twitter etter prisutdelingen. De mente at stafettjentenes VM-gull var en sterkere prestasjon. Håndballkommentator Harald Bredli er langt fra enig med Tjærnås og Stoltenberg.

– Det som irriterer med er at det uffes over håndballjentene er at folk sier «vi tok bare bronse i Rio-OL». Jeg er lei av at håndballprestasjonene snakkes ned og disses. Stig André Berge tok også «bare» bronse og han vant tre priser under Idrettsgallaen, sa TV 2s håndballkommentator til God Morgen Norge på mandag.

I tillegg til Bredli så får også Mads Stian Hansen og håndballjentene støtte fra tidligere landslagskeeper Heidi Tjugum. Hun har skrevet en hilsen til Hansen & co. på honningsvågingens Facebook-profil.

– Gratulasjoner til Håndballjentene, Thorir, Mads Stian Hansen og resten av teamet! Velfortjent etter to sterke mesterskapsprestasjoner i 2016! Ikke mange utøvere eller lag som kan vise til samme resultat. Stor honnør til en trener som heldigvis leder laget videre mot nye utfordringer i VM 2017, skriver Tjugum.

Artikkeltags