Harstad-ordfører ut mot rykteflom: – Nå er det pinadø nok!

LEI: Marianne Bremnes (Ap), ordfører i Harstad, har skrevet et innlegg på Facebook der hun går hardt ut rykter om hun selv og hennes ektemann Lars. Her er Bremnes avbildet på Festspillene i Nord-Norge i 2015.

LEI: Marianne Bremnes (Ap), ordfører i Harstad, har skrevet et innlegg på Facebook der hun går hardt ut rykter om hun selv og hennes ektemann Lars. Her er Bremnes avbildet på Festspillene i Nord-Norge i 2015. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Harstad-ordfører Marianne Bremnes tar et oppgjør med det hun beskriver som rykteflom om hennes egen familie.

DEL

[Nordlys]: «NÅ ER DET PINADØ NOK! Jeg tror jammen folk er blitt rape gale».

Slik åpner Marianne Bremnes (Ap), ordfører i Harstad, et innlegg på sin Facebook-side torsdag kveld.

Her forteller hun om «rykteflommen som nå har pågått i månedsvis rundt meg og Lars», som hun beskriver som at «går over alle støvleskaft»:

«Hva er det folk bruker å tenke med? Skjønner de ikke at det faktisk går ut over noen? Tror de at vi ikke får høre det? En ting er at det går rykter om meg. Det er ille nok. Jeg har blitt koblet mot både den ene og den andre siden jeg ble ordfører», skriver Bremnes.

Se innlegget i sin helhet i bunnen av artikkelen.

Kjent musiker

Hun er gift med den kjente musikere Lars Bremnes, broren til Kari og Ola Bremnes.

«Men når familien min trekkes inn er det nok! Lars skal visstnok være homofil og blitt tatt på fersken med en navngitt mann i Harstad (stakkars mann, også uskyldig trukket inn i dette..). Ikke bare det, men disse to skal da også etter sigende ha flyttet sammen i Trondheim i sommer», fortsetter Marianne Bremnes i innlegget.

«Løgn og fantasihistorier»

«Jeg har blitt tynn og skranten fordi jeg er så lei meg fordi Lars har flyttet ut, og jeg har vandret hvileløst rundt på Bremnes i sommer. Sies det.
Har ikke folk nok å annet å gjøre enn å produsere løgn og fantasihistorier om ordføreren og hennes mann? Er det fordi vi er kjente fjes begge to?
Nå er det i alle fall nok. Nå må dere slutte med dette. Når våre barn kommer hjem og forteller hva de har hørt på byen, da synes jeg det er på tide å ta bladet fra munnen og si: NOK NÅ! Vi har prøvd med å tie dette i hjel, men til ingen nytte», skriver Bremnes videre.

«Lars og jeg er to helt vanlige mennesker med litt uvanlige jobber. Vi har vært sammen i 30 år i tykt og tynt, og vi har ikke tenkt å slutte med det med det første.VI har det bra sammen. Til orientering. Vi bor fremdeles i Heggen og har også inntil videre tenkt å fortsette med det. Vi sliter med å få gresset klipt, huset malt, bilreparasjoner, regninger, akkurat slik andre mennesker gjør. Vi har begge jobber som innebærer at vi er mye på farta, derfor er det ikke så ofte vi ses sammen ute. Men vi koser oss sammen hjemme», fortsetter hun.

«Slutt med det der!»

Avslutsningsvis skriver Bremnes:

«Og ja; Jeg har gått ned i vekt de siste månedene, men det er selvvalgt, ikke fordi jeg verken er deprimert eller sjuk. Det var faktisk helsemessig helt nødvendig. Men det har da ingen noe med! Til dere som mener dere har «sikre kilder» på disse ryktene; Kom heller og snakk med oss om dere lurer på noe. De «sikre kildene» der gir jeg ikke fem flate øre for. De som virkelig er «sikre kilder», familie og nære venner, vet at alle disse ryktene er rent oppspinn. Slutt med det der! Ferdig snakka.»

Nordlys har vært i kontakt med Bremnes og fått tillatelse til å publisere Facebook-innlegget. Utover det sier hun at hun ikke har noe behov for å kommentere saken.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken