Gå til sidens hovedinnhold

Nødetatene rykker ut til ulykke

Nødetatene rykker ut etter melding om trafikkulykke i Alta mellom to UTV'er tirsdag ettermiddag. Det skriver politiet på Twitter.

Det er meldt om personskade, ifølge politiet. Operasjonsleder i politiet, Jannicke Silseth Eide, sier ulykken har funnet sted på Amtmansnesveien ved Bull-kaia i Alta.

iFinnmarks journalist på stedet sier den ene UTV'en har havnet mot en stolpe i grøfta, mens den andre står på tvers over veien.

Operasjonsleder Jannicke Silseth Eide ved Finnmark politidistrikt opplyser om at to personer og to UTV'er er involvert i ulykken.

Fraktes til sykehus

Innsatsleder på stedet, Martin Imrik, sier til iFinnmark at det er en gutt og en jente involvert i ulykken. Begge er i slutten av tenårene. Den kvinnelige føreren fraktes til sykehus, og tilstanden er uvisst, men hun er ved bevissthet.

– Det ser ganske alvorlig ut. Det kunne gått verre, men det ser ut som det har gått bra i forhold til hvordan det ser ut, sier Martin Imrik.

Ulykken har skjedd i forbindelse med en utforkjøring, bekrefter innsatslederen. Han vil så langt ikke si noe om beltebruk.

Hvilken av UTV'ene gjorde forbikjøringen?

– Det vil etterforskningen vise, sier Imrik.

Kommentarer til denne saken