Lørdag klokken 18.17 rykket nødetatene ut på melding om trafikkulykke i Båtsfjord. Ulykkesstedet var i sentrum på en kommunal vei, i nærheten av Båtsfjord brygge.

Operasjonsleder ved Finnmark Politidistrikt, Jørgen Haukland Hansen, opplyser om at det er singelulykke med ATV. Han kan ikke si noe om skadeomfang på den involverte, men forklarer at det framstår som en alvorlig ulykke.

Sjåføren er en mann i 20-årene.

Den involverte ble fraktet fra ulykkesstedet med ambulanse til helsesenteret i Båtsfjord, og oppholdt seg der i påvente av redningshelikopter.

Medievakt ved Universitetssykehuset i Nord-Norge (UNN), Solveig Jacobsen, informerte lørdag kveld om at det ikke var avgjort om pasienten skulle fraktes til UNN eller Finnmarkssykehuset, men det ble besluttet å sende vedkommende til sykehuset i Hammerfest.

Redningshelikopteret ble sendt fra Banak. Omtrent klokken 19.30 ble pasienten hentet av redningshelikopteret. Vedkommende ble flydd til Hammerfest sykehus med ukjent skadegrad.

– Transporttiden tar lengre tid på grunn av været. Vi vet ikke noe mer om skadeomfang før personen er undersøkt av lege, sa Jacobsen da iFinnmark snakket med henne før redningshelikopteret landet i Båtsfjord. Klokken 20.40 har Finnmarkssykehuset ennå ikke informert om skadegrad på mannen.