I Tana fikk politiet melding om en beruset gjest som var til sjenanse på et utested. Gjesten forsøkte å slå etter en ordensvakt. Politiet kom til stedet og fikk tatt en forklaring fra vakten. Saken vil følges opp med anmeldelse.

Politiet fikk melding om slagsmål mellom to personer på Bjørnevatn. De to hadde vært på en privat fest. Politiet kom til stedet og fikk tatt opp forklaring fra partene. Ingen av partene hadde behov for helsehjelp og oppdraget ble løst på stedet.

I Honningsvåg fikk politiet melding om en mann som var utsatt for vold i forbindelse med et arrangement på en pub. Mannen hadde ikke behov for medisinsk bistand og vil vurdere å anmelde saken.

I Alta nektet en beruset dame å forlate et utested og var også truende mot betjeningen, ifølge politiet som dro til stedet og fikk bortvist vedkommende. De ga også pålegg til kvinnen om å holde seg borte fra Alta sentrum.

Politiet i Vadsø stanset fører av et kjøretøy som pratet i mobil under kjøringen. Vedkommende erkjente forholdet på stedet og vedtok et forenklet forelegg.