Gå til sidens hovedinnhold

Nå sparkes fotballsesongen i gang: Dette får du servert direkte på iFinnmark

Artikkelen er over 2 år gammel

Lørdag er det sesongstart for Alta IFs og Norilds fotballherrer.

Eliteserien og 1. divisjon er godt i gang, og til helgen er det seriestart for både 2. divisjon og 3. divisjon for menn. Alta IFs fotballherrer i 2. divisjon tar imot Mjølner lørdag ettermiddag i Finnmarkshallen, mens Norilds herrer serieåpner borte mot Mjøndalen 2.

Gjennom avtale mellom Amedia og Norges Fotballforbund så har iFinnmark senderettigheter fra Altas og Norilds kamper. For ordens skyld: Alle som er aID-bruker (abonnent i en Amedia-avis) kan se kampene i 2. divisjon og 3. divisjon for menn.

En oversikt over hva som sendes direkte og når, finnes her.

Alta-kampen lørdag starter klokken 14:00, mens Norild-kampen starter klokken 19:00.

Femte sesongen

Den første avtalen gjaldt for 2015-sesongen, og siden er den blitt forlenget. I år er det altså den femte sesongen på rad at man kan se Alta-kampene direkte på iFinnmark.no.

Vi fortsetter også suksessen med å sende mange kamper fra 4. divisjon for menn – gjerne kalt Finnmarksserien. Hvilke kamper det blir, kommer vi tilbake til, men det vil bli nærmere 40 kamper i 2019-sesongen.

(Artikkelen fortsetter under bildet).

Over 400 i 2018

– iFinnmark direktesendte over 400 fotballkamper i 2018, til stor interesse fra våre seere. Vi fortsetter satsingen gjennom våre eksklusive rettigheter til Alta IF i 2. divisjon og Norild i 3. divisjon. Her vil seerne kunne følge lagene sine både på hjemme- og bortebane, sier redaktør Stian Eliassen for iFinnmark.

– Vi vil også i år direktesende mange kamper fra 4. divisjon, 2. divisjon damer og aldersbestemt fotball. Sammen med nyvinningen Direktesport, der våre seere også få tilgang til øvrige fotballkamper og sport fra hele landet, vil vi ha den aller beste fotballmenyen i landet, sier Eliassen.

Kommentarer til denne saken