Har du sett på maken?

Strand Craft 122 hadde vært noe å lagt til kai med. Sportsbilen følger med på kjøpet!

Strand Craft 122 hadde vært noe å lagt til kai med. Sportsbilen følger med på kjøpet! Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

Her er super-yachten som tar pusten fra deg. Sportsbilen får du med på kjøpet!

DEL

Du har kanskje planer om å bytte ut jolla med en ny båt? Kanskje en som får deg til å føle som kong Neptun ute på de sju hav?

Alt du trenger er en fet konto. En veldig fet konto. For båten – den har vi funnet for deg.

14.000 hk, LED og B&O

Det er svenske Strand Crafts nye yacht rettet mot de aller rikeste innen luksusmarkedet vi snakker om. Luksus-yachten en en spektakulær sak som til og med har garasje for den spesiallagde sportsbilen – som selvsagt følger med på kjøpet.

Strand Craft 122, som kan minne om en futuristisk utgave av Mimai Vice-båten, er spekket med luksus og krefter. Den måler 38 meter, og drives av to Rolls-Royce-motorer på over 14.000 hestekrefter som tar båten opp i 55 knop.

På innsiden er interiøret – selvsagt – preget av luksus i en slags Art Deco-stil. Og plass er det også nok av. Fire store lugarer samt en mannskapslugar, resepsjon og bar, for å nevne noe. Rommene er utstyrt med 52-tommers LED-TV’er og Bang Olufsen-stereo.

375 km/t

Hva med bilen som følger med da?

Jo, i garasjen finner man en håndlagd superbil med en V12-motor som yter hele 880 hestekrefter. Holder ikke 55 knop på vannet er bilen og asfalt et godt alternativ. For bilen gjør intet mindre enn 375 km/t på landeveien.

En liten detalj som gjør båten litt mindre interessant for de fleste av oss er prisen. Den ligger på 24 millioner. Ikke så dyrt? Uheldigvis snakker vi om dollar.

Se flere bilder av Strand Craft 122 i bildeserien. (ANB)

Artikkeltags