– Det verste jeg har sett

Kontrolleder Bjørn Uno Rogneby ved Trafikkstasjonen på Jessheim har aldri sett noe verre.

Kontrolleder Bjørn Uno Rogneby ved Trafikkstasjonen på Jessheim har aldri sett noe verre. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Trafikkontrollørene trodde ikke sine egne øyne da denne doningen kom kjørende på E6 ved Jessheim i Akershus. Sjåføren driver eget transportfirma.

DEL

[Romerikes Blad] – Jeg har sett mye rart. Men dette er det verste. Bilen er helt vrengt, sier kontrolleder Bjørn Uno Rogneby ved Trafikkstasjonen på Jessheim.

Fredag morgen gjennomførte kollegene ved trafikkstasjonen en kontroll av tungtransport på E6. Og ved 09-tida kom denne doningen kjørende inn til kontrollsonen.

– Jeg var ikke til stede akkurat da bilen kom inn. Men jeg ble oppringt og fikk beskjed om at det var noe jeg måtte komme og se på, forteller Rogneby.

– Hva tenkte du da du så bilen?

– Jeg ble nesten satt ut. Det var hårreisende.

Kontrollørene på Jessheim avskiltet bilen på stedet. I tillegg kontaktet ble Utrykningspolitiet (UP) kontaktet, for å ta seg av 58-åringen fra Lillehammer som satt bak rattet.

– Dette var et soleklart førerkortbeslag. Jeg har vært i politiet i 37 år. Dette er blant de verste eksemplene jeg har sett på veien, forteller politiførstebetjent Tor Holthe i UP.

Ifølge Holthe samtykket ikke 58-åringen til førerkortbeslaget. Dermed blir det opp til retten å avgjøre om sjåføren får beholde førerkortet eller ikke.

Artikkeltags