Midnattsrocken med ny headliner: – Et stort, norsk navn

FØLGER OPP: Midnattstocken har lært av Alan Walker-suksessen og følger opp med en lignende, norsk artist.

FØLGER OPP: Midnattstocken har lært av Alan Walker-suksessen og følger opp med en lignende, norsk artist. Foto:

Festivalen i Lakselv har nå skaffet headlinere til to kvelder neste sommer. Den siste er inspirert av en stor suksess fra årets festival.

DEL

– Vi så Allan Walker ble veldig pop og prøver samme genre igjen, forteller Midnattsrockens styreleder Sten Rune Pettersen.

Matoma er det ferskeste slippet til neste års festival. Den norske artisten har over én milliard avspillinger på Spotify og 8,4 millioner månedlige lyttere. Han tar med full oppsetning til Lakselv.

Lørdag 11. juli står Matoma på scenen i Lakselv. Fra før har Pettersen sluppet CC Cowboys, som spiller torsdag.

SPENT: Sten Rune Pettersen kaller sommerens festival en suksess og ser fram til mange nye år med Midnattsrocken.

SPENT: Sten Rune Pettersen kaller sommerens festival en suksess og ser fram til mange nye år med Midnattsrocken. Foto:

– Matoma er en storeksportør av norsk musikk. Han har vært populære i mange år. For et par år siden prøvde vi å få de til rocken. Nå har vi fått det til, og vi har store forventinger til neste år. Jeg tror vi får opp Midnattsrocken enda et hakk, sier Pettersen fornøyd.

Årets festival gikk isolert sett i balanse. Han kaller den en arrangørmessig suksess, men erkjenner at eierselskapet går i minus dette året.

Matoma er scenenavnet til DJ og produsent Tom Stræte Lagergren som har gjort seg stor på å mixe egenprodusert elektronika med låter til blant andre Snoop og Notorious B.I.G.

Artikkeltags