– Vi blir stoppet av TV-team hele tiden

Anniken Johansen, Camilla Seljenes, Benita Bjørnå, Anne Giæver, Tina Giæver, Marlene Johansen, Toril Giæver, Sissel Amundsen, Mette Johansen, Hege Johansen og Anne Amundsen er kledd for prinsebryllup. Foto: Privat

Anniken Johansen, Camilla Seljenes, Benita Bjørnå, Anne Giæver, Tina Giæver, Marlene Johansen, Toril Giæver, Sissel Amundsen, Mette Johansen, Hege Johansen og Anne Amundsen er kledd for prinsebryllup. Foto: Privat

Artikkelen er over 5 år gammel

Prinsesseklubben har inntatt prinsebryllupet.

DEL

Lørdag klokken 17.00 gifter prins Carl Philip (36) og Sofia Hellqvist (30) seg i Slottskirken i Stockholm og hele byen er pyntet for fest. Også 12 havøysundværinger, ikke så kjent kalt Prinsesseklubben, er pyntet til fest.

Det er kanskje ikke så rart at TV-teamene har flokket seg rundt prinsessene, der de i rosa ull og tiara står utenfor Slottskirken.

– Tiara må man ha, ler Anne Giæver.

– Vi kommer jo fra Finnmark hvor det har vært kaldt i det siste, så vi tenkte vi måtte ha noen varme klær, men her viser det seg jo å være 26 grader i skyggen, så det ble litt varmt. Vi prøvde å gå i skyggen, men har blitt huka inn av så mange TV-team. Alle vil stoppe oss, forteller havøysundværingen.

Blant annet har TV2 sendt et klipp med prinsessene.

De ser ut som hardcore supportere der de står, men Giæver forsikrer om at det egentlig er ganske tilfeldig at de har reist de 1.695 kilometrene fra Havøysund til Stockholm nettopp denne helga.

– Vi har vært en  klubb i mange år. Vi møtes to ganger i året for å være sosiale og det er egentlig ganske så uhøytidelig. Prinsesseklubben har vært ganske så anonym i Havøysund – helt til nå, da, forklarer Giæver og fortsetter:

– Klubben har aldri gjort noe utenfor Havøysund, så nå hadde vi planer om å reise på tur i lag en langhelg. Så klaffa det slik at vi alle hadde fri denne helga, og Stockholm var et av alternativene vi hadde foreslått. Vi er nok her mest for det sosiale.

Likevel håper de å komme så nært som mulig for å se brudeparet, og spesielt håper de å få med seg de norske kongelige som er gjester i bryllupet.

Får de ikke nok i Stockholm, så har de sjansen igjen når det norske kongeparet besøker Havøysund førstkommende tirsdag. Det kan se ut til at det blir en heller aktiv uke for Prinsesseklubben.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken