Det kan han etter å ha vært på banen for de nybakte seriemesterne hele 28 ganger denne sesongen.

Hammerfestværingen startet karrieren i Hammerfest IF/Stein, og har siden den gang sakte, men sikkert steget i gradene i fotballens verden. Etter å ha spilt for både Tromsø og Molde tok han i 2021 det store steget ut i Europa til den nederlandske storklubben Feyenoord.

Der har han nå blitt seriemester etter at han og resten av laget slo Go Ahead Eagles 3–0 på Stadion Feijenoord i Rotterdam søndag kveld.

Euforisk finnmarking

Holmgren Pedersen startet i sin vante høyreback posisjon søndag. På spillerbørsen rakk han å få en respektabel score på 6.8 før han ble byttet ut i det 74. minutt.

Etter kampslutt kunne han slippe jubelen løs med sine lagkamerater. Man kunne se en euforisk Holmgren Pedersen juble foran Feyenoord fansen som er kjent for sin lidenskap for klubben.

«Campiones, campiones, ole, ole, ole», kunne man høre finnmarkingen skrike ut med resten av gjengen etter kampen.

I løpet av sine 28 opptredener i Eredivisie (Nederlandsk toppserie) denne sesongen, har han bidratt med ett mål og to målgivende pasninger.

Hammerfestværingens klubb sikret seg tittelen på forskudd, med to kamper igjen av sesongen. Poengsummen er på 79, 11 poeng foran PSV som etter alle solemerker kaprer andreplassen.