Gå til sidens hovedinnhold

Mann knivstukket – skal ikke være fare for livet hans

Artikkelen er over 2 år gammel

Mannen er tatt inn til behandling ved helsesenteret i Alta.

En mann i 20-årene ble natt til søndag knivstukket av en jevnaldrende kvinne på en privat adresse i Alta. Nødetatene ble varslet om hendelsen klokken 4.55.

– Fornærmede er tatt inn under behandling ved helsesenteret i Alta. Han er ikke alvorlig skadet. Dreier seg om stikkskade i en arm. Han er ferdig behandlet av helse og er nå hos politiet for avhør, sier operasjonsleder Eirik Pedersen til iFinnmark.

Det ble først opplyst at mannen ble knivstukket flere ganger, blant annet i overkroppen. Senere viste det seg at han kun var knivstukket i en arm, og at han slapp fra knivangrepet uten alvorlige skader.

Politiet drev livreddende førstehjelp på stedet i et forsøk på å stoppe blødningene i påvente av helsepersonell, fortalte operasjonsleder Svein Erik Jacobsen i Finnmark politidistrikt til NTB klokken 5.50.

LES OGSÅ: Mann i 20-årene knivstukket gjentatte ganger av kvinne 

Bodde på samme adresse

Mannen skal ha blitt stukket i overkroppen gjentatte ganger. Politiet har kontroll på kniven de mener ble brukt.

– Den fornærmede og sikte har en relasjon i at de har samme adresse, sier han.

Hendelsen skjedde i denne boligen. Det var mye blod inne i leiligheten, opplyser politiet til NRK Finnmark.

Pedersen bekrefter at det var en sosial sammenkomst. Det skal ha vært totalt seks personer på stedet, og ikke alle bor på samme adresse.

– Vi er i initialfasen i etterforskningen av saken, og i første omgang gjelder det å avhøre de som har vært til stede da dette skjedde. Vi vil også ta en undersøkelse av åstedet, sier operasjonslederen.

Kjenning av politiet

En kvinne i 20-årene er mistenkt i saken. 

Ifølge Jacobsen har hun «et navn hos politiet», og det skal være snakk om «gjentatte ganger», blant annet i forbindelse med vold. Den skadde er også «i politiets register jevnt over», ifølge operasjonslederen.

 

Kommentarer til denne saken