Mann funnet død vei kaia – vet fortsatt ikke hva som har skjedd

FANT DØD MANN: Politiet jobbet med tekniske og taktiske undersøkelser lørdag formiddag.  Mannen ble så sendt til obduksjon.

FANT DØD MANN: Politiet jobbet med tekniske og taktiske undersøkelser lørdag formiddag. Mannen ble så sendt til obduksjon. Foto:

En norsk mann fra Båtsfjord ble funnet død lørdag morgen og er sendt til obduksjon. Politiet forventer å ha snart ha rapporten.

DEL

Dødsfallet i BåtsfjorPolitiet har identifisert den avdøde, men kan ennå ikke si noe om årsaken til dødsfallet.

– Vi venter på obduksjonsrapporten. Den kommer tidligst mandag., sier politiets operasjonsleder Lars Rune Hagen til iFinnmark.

Les også: Politiet har identifisert avdøde

Rykket ut med ambulanse

Etter hva Hagen kjenner til, er ikke Kripos koblet inn. Operasjonslederen kan ikke svare på om politiet har undersøkt bildene fra kameraet i Båtsfjord havn, eller si noe annet om etterforskningen.

Ingen etterforskere var tilgjengelig for kommentar søndag.

Politiet fikk melding om funnet av en død mann ved kaia i Båtsfjord klokken ni lørdag morgen og rykket ut sammen med ambulanse.

TIMELAPSE: Skjermdumpen til venstre er fra klokken 04.45. Bildet til høyre er klokken 05.30.

TIMELAPSE: Skjermdumpen til venstre er fra klokken 04.45. Bildet til høyre er klokken 05.30. Foto:

Dukket opp på kamera

Et livekamera fra Båtsfjord Havn kan belyse hva som har skjedd med avdøde. Bilder tatt med en 45 minutters mellomrom viser at den døde mannen dukket opp mellom 04.45 og 05.30 lørdag morgen.

Operasjonsleder Eirik Pedersen uttalte lørdag at politiet er i gang med å behandle saken for å finne ut av om dette har vært en ulykke, en naturlig dødsårsak eller om noe kriminelt har skjedd.

Politiet ønsker også kontakt med eventuelle vitner som var på området natt til lørdag og frem til personen ble funnet.

Les også: Disse bildene kan gi svar: Her dukker den avdøde opp

Artikkeltags