Politiet har hatt en småtravel natt, i alle fall ut fra politiloggen å bedømme. Blant de mest alvorlige hendelsene var en slåsskamp som oppsto i Alta.

To berusede menn i 30- og 40-årene endte opp med å slåss med hverandre utenfor et utested. Ei tann ble slått ut på den ene mannen, ifølge politiets operasjonssentral. Politiet vil opprette sak på forholdet ettersom politiet ser alvorlig på tilfeller med kroppsskade.

Damer slåss

Dramatikk oppsto også mellom to kvinner, begge i 30-årene, da de var på tur hjem fra festlig lagt i sentrum av Kirkenes.

Damene lugget hår av hverandre, melder politiet på Twitter.

En politipatrulje kom til stedet og skilte partene. Det hele endte med at begge kvinnene ble kjørte hjem.

– Om det blir anmeldelse i saken vil vise seg over helga når damene får tenkt over saken, skriver politiet på Twitter.

Ellers har det vært flere tilfeller av naboklager på grunn av feststøy Kirkenes og Hesseng. Festene ble avsluttet.

Vanskelige på utested

I Hammerfest ble overstadig berusede personer nektet adgang. Men de skjønte ikke at de ikke fikk komme inn, eller ville ikke skjønne det – politiet ble i alle fall tilkalt. Så ble de bortvist fra stedet.

I samme by ble også en mann i 30-årene bortvist fra et utested på grunn av bråk.

Beruset ungdom i slutten av tenårene ble bortvist fra et utested i Vardø. Vedkommende vil bli anmeldt for sin utagerende oppførsel. Sak opprettes, melder politiet på Twitter.

Kjørt hjem

En overstadig beruset mann i 50-årene ble funnet i Honningsvåg sentrum løpet av natten. Han ble kjørt hjem av politiet.

I samme by ble også en mindreårig gutt funnet i sentrum. Også ha ble kjørt hjem og fikk nok en samtale med foreldrene sine.