Bli med inn og opplev «Livet på Finnmarkssykehuset»

Vi har samlet alle sakene fra Livet på Finnmarkssykehuset her. Lista oppdateres fortløpende.

DEL

I flere måneder har iFinnmark-journalist Helle Østvik vært inn og vært inn og ut av Finnmarkssykehusets avdelinger og fulgt livet til ansatte og pasienter fra dag til dag. Det har resultert i en rekke artikler som vi har samlet her.

– Finnmarkssykehuset er stort og inneholder langt mer enn bare Klinikk Hammerfest og vi skal derfor også følge sykehusets virksomhet ute i distriktene og i ambulansetjenesten. Leserne våre kan vente seg menneskenære historier fra et miljø som vi alle har et forhold til, fra vugge til grav, sa journalist Helle Østvik i forkant av publisering av de første artiklene.

LES OGSÅ: iFinnmark og Helle med ny serie: Følger livet på Finnmarkssykehuset

Kommunikasjonssjef Eirik Palm i Finnmarkssykehuset mener hovedgrunnen til at de slipper Finnmark så tett inn på hva som skjer på sykehuset, er at de mener det er viktig å informere hva som skjer på et sykehus.

– Vi tror det er et informasjonsbehov knyttet til hva som skjer på et sykehus, hvilke valg vi står overfor, samt å gi et innblikk i kompleksiteten i spesialisthelsetjenesten. Menneskekroppen er det aller mest kompliserte maskineriet, og vi ønsker å vise at vi har dyktige og dedikerte medarbeidere, som gjør sitt ytterste for pasienten og de pårørende. De har ett mål: Å sørge for pasientens beste i alle situasjoner og livsfaser.

Artiklene

Klikk deg inn i på lenkene under for å lese sakene. De er forbeholdt iFinnmark-abonnenter.

Lista oppdateres når nye artikler fra serien publiseres.

Artikkeltags