Gå til sidens hovedinnhold

Legge om livsstilen i 2020? Bli med iFinnmark! #ifinform

Artikkelen er over 1 år gammel

iFinnmark søker deg som vil følge et profesjonelt program for en bedre livsstil, og ikke er redd for å fortelle omverdenen om innsatsen.

Dørstokkmila er ofte den lengste mila, og det kan ofte friste mer å stikke innom nærmeste gatekjøkken, enn å diske opp med noe som er «bra for deg». Men med et nytt år kommer nye muligheter som det så fint heter, og mange av oss har nyttårsløfter vi mer eller mindre holder.

Profesjonell drahjelp

Er du lei, og vil røske opp i gamle (u) vaner? Eller vil du bare se hvor godt fungerende maskineri kroppen kan være?

iFinnmark søker deg som vil starte et nytt og bedre liv, og vil forplikte deg til et program satt av personlig trener og ernæringsfysiolog. Over 6 uker får våre utvalgte treningsglade Finnmarkinger råd og tips fra ernæringsfysiolog og personlig trener, og alle andre lesere og følgere på våre sosiale medier kan hente inspirasjon til å selv komme seg i bedre form. Liker du ikke treningsstudio, får du også gjennom disse ukene tips til aktiviteter du kan gjøre ute, eller hjemme på egen hånd.

Resten må du klare sjøl, men det er en god dytt!

Vil du bli med?

Vi ønsker å følge et knippe utvalgte Finnmarkinger gjennom denne utviklingen. Vil du dele blod, svette, tårer, pur viljestyrke eller rett og slett bare en glede over å kjenne seg i bedre form – må du ta kontakt med oss.

Skriv noen ord i kommentarfeltet på Facebook dersom du kan tenke deg å være med, eller send journalist Christel Jorilldatter en mail på cbj@fd.no, så tar vi en nærmere prat.

Vi ber om at interesserte tar kontakt innen mandag 13. januar. Vi ber om at du gjerne kan skrive noen ord om hvorfor akkurat du vil følge dette programmet.

Glad i å trene generelt? Da vil vi også gjerne høre fra deg. Tagg oss på Instagram med #iFinform.

Kommentarer til denne saken