Reiselivsfirma jubler over pris: – Dette betyr at vi leverer i verdensklasse

PRISVINNERE: Styreleder Ellinor Guttorm Utsi (f.v.) eier og daglig leder Jan Olav Evensen og eier Ailu Utsi da de må vegne av Arctic Coast mottok pris fra Hurtigruten.

PRISVINNERE: Styreleder Ellinor Guttorm Utsi (f.v.) eier og daglig leder Jan Olav Evensen og eier Ailu Utsi da de må vegne av Arctic Coast mottok pris fra Hurtigruten. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Arctic Coast AS kan nå smykke seg med tittelen «årets utfluktsleverandør».

DEL

Arctic Coast AS mottok i dag pris fra Hurtigruten som årets utfluktsleverandør. Daglig leder i reiselivsbedriften, Jan Olav Evensen er glad for å ta imot prisen som kom overraskende på ham.

– Vi føler at dette er en anerkjennelse av det vi gjør for opplevelse i Kjøllefjord og Mehamn, dette betyr at vi leverer i verdensklasse. Vi ble veldig glad og overrasket, vi hadde ikke det i tankene i det hele tatt, sier Evensen.

Vil ha flere bein å stå på

I Arctic Coast er de fire faste ansatte, i tillegg har de flere tilkallingsvikarer. Med flere samarbeidspartnere arrangerer Arctic Coast skutersafari på vinteren, og samiske opplevelser fra mai til oktober. Firmaet ble startet for ti år siden og de har lenge samarbeidet med Hurtigruten.

– Denne prisen legges nok merke til, og det er en stor inspirasjon for at vi skal videreutvikle oss. Vi jobber nå for å få flere bein å stå på, men vi er helt i startgropa, vi jobber med å få turister gjennom andre kanaler som kan bli i Kjøllefjord i lengre tid og legge igjen pengene sine her, sier Evensen.

Artikkeltags