Gå til sidens hovedinnhold

398.000 så Sunna-Inga på bondedate

Artikkelen er over 5 år gammel

Etter en lunken start ser det ut til at seerne nå har fått varmere følelser for «Jakten på kjærligheten».

Kjærlighetsjakta startet opp mandag 22. august, og da var det «bare» 356.000 seere som valgte å se på.

– Jeg er litt skuffet, måtte programdirektør Jarle Nakken i TV 2 medgi om mottakelsen på høstens utgave av realityserien – som så dagens lys i 2004.

Men det kan gå mot lysere tider for bonderomantikken. Mandag 29. august benket 398.000 seere seg ned.

– «Jakten på kjærligheten» øker betraktelig og har en høy andel i den kommersielt attraktive målgruppen 20–49 år. I går startet speed-datene og vi ser allerede at følelser er i sving mellom bøndene og frierne. Dette er bare starten på hva seerne kan forvente seg utover høsten, sier Nakken videre.

Blant dem som var på speed-date var Sunna-Inga Gaup Aamodt (28) fra Kautokeino.

– Jeg har jo aldri vært på date før. At min første kanskje blir vist på tv, er jo så kleint at halvparten kunne vært nok, sier en lattermild Sunna-Inga Gaup Aamot (28) til VG.

Mange kjenner nok kautokeinoværingen igjen fra et annet realityprogram. Hun var også med på «Anno» på NRK 1.

– For min del var deltakelsen i «Anno» mye enklere. Der var det snakk om å prate om og rundt det man hadde gjort og opplevd–ikke om kjærlighetslivet. Jeg har lett for å gråte og viser følelser, sier Gaup Aamodt til vg.no, og fortsetter:

– Når jeg er sint, så er jeg som en stor, svart tordensky som går rundt, og de fleste viker unna, for å si det sånn! Når det kommer til å prate om kjærlighetslivet til Gud og hver mann, da blir det for meg veldig rart. Og ubehagelig.

Sondre Stubrud har kjent frieren fra Kautokeino i ti år, ettersom de har gått på skole i lag.

– Jeg ble litt overrasket da jeg så at hun hadde sendt brev, men det var veldig hyggelig. Under speed-daten føler jeg at vi fikk en god prat sammen, og når det gjelder mitt alvorlige ansiktsuttrykk, så er det ingenting å bekymre seg over, sier han lattermild til vg.no.

I neste runde av det populære realityprogrammet får TV-seerne vite om Sunna-Inga Gaup Aamodt får fortsette å være en av Stubruds beilere.

 

Kommentarer til denne saken