En person sendt til UNN etter frontkollisjon

Foto:

To menn til sykehus etter trafikkulykke i Fægfjord.

DEL

KAMPANJE: iFinnmark+ i fem uker for kun 5 kroner!

Saken er oppdatert klokken 16.

– Front mot front. Muligens to skadde. Alle nødetater og Seaking på vei til stedet, meldte politiet tirsdag morgen. De mottok trippelvarsling klokken 09.18.

Se video fra ulykkesstedet lenger ned i saken.

Operasjonsleder Cecilie Wærnes ved Finnmark politidistrikt opplyser om at to menn er sendt til sykehus etter en frontkollisjon i Fægfjord i Kvalsund kommune. De satt i hver sin bil.

Ulykken skal ha skjedd på høyden før du kommer ned mot Fægjord når du kjører fra Hammerfest, forklarer Wærnes. Ifølge politiet skal frontkollisjonen ha oppstått i forbindelse med forbikjøring av et annet kjøretøy.

Til sykehus med Sea King

En mann på 22 år fra Kvalsund ble fraktet med ambulanse. Han skal ha klaget på smerter i overkroppen. En mann fra Honningsvåg, angivelig i 20-årene, ifølge politiet, ble fraktet til sykehus med Sea King. Han skal ha brukket ankelen.

Klokken 09.56 meldte politiet på Twitter at Sea king og politi har kommet til stedet. Det blir iverksatt straksetterforskning.

– De ble begge fraktet raskt bort fra stedet. Vi har nå fokus på etterforskning og oppmåling, og vil dra til sykehuset så snart som mulig, sier Wærnes.

Sendt til UNN

Klokken 16 kan operasjonsleder Lars Jørgen Kleven i Finnmark politidistrikt opplyse at de har fått tatt straksavhør av den ene sjåføren.

– Jeg har ikke lest dokumentene der, så jeg vet ikke hva som har kommet fram i avhøret.

Begge sjåførene ble først sendt til Hammerfest sykehus.

– Sjåføren som skal ha foretatt forbikjøringen er sendt videre til Universtitetssykehuset i Nord-Norge (UNN) i Tromsø, sier Kleven.

iFinnmark har vært i kontakt med pressevakta på UNN som opplyser at vedkommende er på vei til dem nå.

Kommunikasjonsrådgiver Eilert Sundt i Finnmarkssykehuset sier til iFinnmark at personen som er sendt videre til UNN for behandling har status som alvorlig skadd, men stabil. Den andre sjåføren forblir innlagt med moderate skader ved Hammerfest sykehus for observasjon.

Brannvesenet var først på stedet.

Front mot front-ulykke i Fægfjord i Kvalsund kommune 10. januar 2017.

En av bilene som var involvert i frontkollisjonen i Fægfjord tirsdag morgen.

En av bilene som var involvert i frontkollisjonen i Fægfjord tirsdag morgen. Foto:

Tips Oss
Telefon: 78 42 86 01, SMS/MMS: IFI til 2005, E-post: tips@ifinnmark.no Video: Send inn din video

Artikkeltags