Gå til sidens hovedinnhold

Mann skadd i arbeidsulykke – tatt hånd om av ambulanse

Artikkelen er over 4 år gammel

En mann skal ha blitt skadet i foten etter fall fra brøytebil på Skaidi tirsdag formiddag.

Oppdatert klokken 19.40: Finnmarkssykehuset melder om at mannen som ble sendt til sykehuset tirsdag etter fallet er moderat skadd.

Brannvesenet i Kvalsund, politi og ambulanse har rykket ut til Skaidi etter melding om arbeidsulykke. En mann skal ha blitt skadet i foten etter fall fra brøytebil på Skaidi.

Mann skadet seg i fall

Første melding politiet fikk var at en mann skal ha falt ned fem meter, men opplysningene er ikke bekreftet. Opplysninger politiet har fått i ettertid var at mannen har falt ned fra et stort kjøretøy, ifølge politiets operasjonsleder Kaia Lilleby.

– En person som kjører brøytebil eller strøbil har falt ned fra bilen og skadet foten. Han ble tatt hånd om av en annen person, og etter hvert kom legen til stedet, sier hun.

Helsepersonell undersøker den skadde mannen for eventuelle bruddskader. Han vil trolig bli fraktet til Hammerfest sykehus med ambulanse.

Arbeidstilsynet er varslet

Daglig leder i brøyteselskap Presis Vegdrift AS Arild Solstad sier at det går bra med deres ansatt.

– Jada, det går helt fint med vår ansatt. Han skal til røntgen. Vi holder på å sette oss inn i saken og kan ikke kommentere den i media ennå, sier han.

Arbeidstilsynet er varslet om arbeidsulykken. Politiet vil undersøke om det er en sak de skal etterforske.

 

Kommentarer til denne saken