(Finnmarken)

Hvem vinner årets Skal vi danse på TV2? Det skal avgjøres i kveld, og Finnmarken er til stede på finaleshowet i Nydalen studio i Oslo. Der skal vår egen Agnete Johnsen fra Nesseby i ilden for siste gang denne høsten, og kjempe om den prestisjefulle seieren i konkurransen.

Finnmarken har fått en liten melding fra Agnete en liten time før hun skal ut i ilden, og nessebyjenta er både spent og klar:

- Nå er jeg veldig spent, men jeg gleder meg passe. Jeg synes alle har vært veldig flinke, så dette blir jevnt, sier Agnete.

Og som vanlig har hun en liten hilsen til hjemfylket:

- Jeg vil takke alle fra Finnmark for all støtten!

LES OGSÅ:
– Er det noe du ikke kan?
Gleder seg til å komme hjem
Varangerbotn rigger til fest for Agnete

Cha cha, vals og show

I kveldens finale skal Agnete møte sine konkurrenter gjennom snart ti uker, Linnea Myhre og Roar Strand. Og på programmet for Agnete og dansepartner Egor Filipenko står både cha cha cha, wienervals og showdans.

Linnea Myhre og dansepartner Alexander skal ut for vals, rumba og showdans, mens Roar Strand og Nadya skal vise fram vals, jive og showdans.

At alle deltakerne er spente før finalen, er det liten tvil om. I et intervju med TV2 tidligere denne uka forteller Agnete om kaos:

- Ingen av dansene sitter ordentlig og det er bare kaos, sa Agnete.

Alle deltakerne melder om at de tenker på Skal vi danse både dag og natt:

- Selvfølgelig har jeg drømt om Skal vi danse. Jeg drømmer om koreografier hvert eneste natt. Og jeg dagdrømmer om dans, sier Agnete.