Skal leva livet på Grenseløsfestivalen

Artikkelen er over 5 år gammel

Åge og Sambandet til Kirkenes til høsten.

DEL

(Finnmarken) Åge Aleksandersen er andre artist ut til neste års Grenseløsfestival i Barentshallen, melder en storfornøyd festivalsjef Stian Labahå.

– Vi har jobbet med å få Åge og Sambandet til festivalen siden vi startet opp. Vi er fantastisk fornøyde, stolte og utrolig glade for at vi nå kan sette ham på plakaten, sier han.

Labahå er allerede godt i gang med bookingen, selv om festivalen arrangeres først 4.-5. september. Årets arrangement er det fjerde i rekken, og fra før er også Vamp bekreftet.

Rundt 2.000 publikummere var innom årets festival, hvor Halvdan Sivertsen, Dumdum Boys og Odd René Andersen backet av lokale Dr. Wessel sto på plakaten.

Festivalen har også eget barneprogram. Det holdt i år høyt kunstnerisk nivå med den anerkjente Jo Strømgren-oppsetningen «Kjøkkenet».

Mens det kokte under enkelte konserter, erkjente Labahå også at noe av kabalen må legges på nytt neste år. Senkveld-arrangementet for 18-åringer, med Ask Embla og S'Candy på scenen, lokket ikke tenåringene til Grenseløsfestivalen.

Artikkeltags