Irma og Tara videre i Idol

SANG SEG VIDERE: Irma Karoline Iversen (17) er nå med videre til direktesendingene i Idol.

SANG SEG VIDERE: Irma Karoline Iversen (17) er nå med videre til direktesendingene i Idol. Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

Både Irma fra Skjånes og Tara fra Lakselv gikk onsdag kveld videre i Idol.

DEL

(Finnmarken) - Jeg er så stolt over å ha gått videre og jeg har hatt så lyst til å fortelle alle det, og nå kan jeg endelig gjøre det, stråler Tara Lill Flåten Nicolaisen (17) på telefon til Finnmarken.

Onsdag kveld ble det klart at både hun og skjånesjenta Irma Karoline Iversen (17) har sunget seg videre i Idol. Helt siden juni har de to visst at de er med videre, uten å kunne si noe til noen.

Totalt 40 deltakere har gått videre til de direktesendte semifinalesendingene, som starter kommende fredag.

- Det har vært veldig gøy å vite at jeg går videre, men samtidig litt irriterende fordi jeg har hatt lyst til å si det til alle. Nå skal det bli godt å få det ut, forteller Irma.

Må øve mer

De to finnmarksjentene så begge kveldens program hjemme i sine hybler. Irma kommer fra Skjånes, men bor for tiden i Lakselv, der hun går medier og kommunikasjon på den videregående skolen. Tara kommer fra Lakselv, men bor i Alta, hvor hun går musikk, dans og drama. Da de begge deltok på idolaudition i Tromsø ble jentene kjemt med hverandre.

- Vi er gode venner. Det er veldig greit å kjenne noen som er med på det samme. Det er godt å ha noen å snakke med om dette idolsirkuset, sier Irma.

Hun er den første av de to som skal i ilden i direktesendingene. Om ei uke, onsdag 24. september, er hun å se på TV igjen. Tara skal på TV igjen onsdagen etter, 1. oktober.

- Fram til da må jeg bare øve masse. Og finne ut hva jeg skal ha på meg - jeg aner ikke hva jeg skal kle på meg da, ler Irma.

Også Tara skal øve mer.

- Jeg skal pugge litt tekst og ellers bare holde humøret og positiviteten oppe. Og kanskje prøve å sanke litt stemmer, sier Tara.

Hun skal synge ZZ Wards "Put the gun down" i direktesendinga, mens Irma skal synge "Shake it out" av Florence & The Machine.

Rart å se seg selv på TV

Verken Irma eller Tara hadde sett for seg å gå videre fra auditionene i Tromsø, og enda mindre at de skulle gå videre til direktesendingene.

- Nei, dette hadde jeg aldri trodd. Jeg er enda helt rund i øynene, ler Tara.

Både hun og Irma synes det er rart å se seg selv på TV.

- I begynnelsen var det ganske rart, på en ikke-positiv måte, men nå er jeg mer vant med det, forteller Irma.

Hun har ikke sett mer enn akkurat det som har gått på TV, men familien har sett opptakene om og om igjen.

- Familien har sett det sikkert 1000 ganger, så jeg har i alel fall en solid heiagjeng på Skjånes, med foreldre, søsken og tantebarn, forteller Irma.

Artikkeltags