(Finnmarken)

De 498 billettene til Honningsvågrevyens to forestillinger i Kirkenes forsvant raskt. I Vardø forsvant 270 stoler på to dager, og arrangørene i Luni Tjuns satte derfor opp en ekstraforestilling.

Som også ble raskt utsolgt.

Kultur i vinden

– Kultur selger godt for tiden. Vi merker det på flere arrangementer, som raskt blir utsolgt. Honningsvågrevyen har nok vært savnet i Øst-Finnmark en tid. Interessen er så stor at folk spør etter billetter på Facebook, sier Sten-Egil Johansen i Luni Tjuns til Finnmarken.

Honningsvågrevyen er klar for Øst-Finnmark i slutten av januar. Noe materiale er gammel i ny innpakning, mens resten er nyskrevet.

Interessen for revyen har vært så stor at Luni Tjuns har satt opp forestillinger i Tana og Båtsfjord i midten av mai.

– Vurderte dere å sette opp en tredje forestilling i Kirkenes?

– Vi forsøkte å få til en familieforestilling på søndagen, men tida strekker ikke til denne gangen, sier Johansen, som lover å ha en håndfull billetter tilgjengelig på forestillingsdagen.

– Vi spiller revyen på Thon-hotellet. Når vi setter ut stolene i salen får vi det nøyaktige svaret på hvor mange mennesker vi får inn. Foreløpig har vi solgt 249 billetter til hver forestilling, men om vi får plass til flere stoler selger vi billetter i døra, sier Johansen og legger til:

– Jeg får da håpe at vi får plass til de 249 stolene vi allerede har solgt!

Også Bremnes gikk fort

Luni Tjuns merker også stor interesse for Siri Nilsen-konserten i februar. Johansen mener det ikke er noen grunn til å klage på publikum som ikke møter opp.

– Folk kommer når innholdet er bra. Kari Bremnes ble også solgt ut på kort tid, sier Johansen.

PS! Den andre helgen i mai gjentar Luni Tjuns fjorårets jazzfest-arrangement, med norske og russiske jazzartister i Kirkenes og Murmansk.