Agnete har fått konkurranse

TRYGG: Skal vi tro de som ser muligheten til å tjene penger på Skal vi danse-resultatene, er Agnete Johnsen og Egor Filipenko trygge i lørdagens sending.

TRYGG: Skal vi tro de som ser muligheten til å tjene penger på Skal vi danse-resultatene, er Agnete Johnsen og Egor Filipenko trygge i lørdagens sending. Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

Nessebyartisten Agnete Johnsen er ikke lenger en klar ener hos oddsselskapene.

DEL

(Finnmarken) I forkant av forrige helgs episode av Skal vi danse var Agnete Johnsen (20) fra Nesseby veddemålsagentenes klare favoritt. Nå fått konkurranse.

Det er den tidligere fotballspilleren Roar Strand som nå puster Agnete i nakken, foran lørdagskveldens sending.

Hos ett spillselskap, ComeOn, ligger Agnete best an med 2,90 i odds, mot Roar Strands 3,50. Hos BraOdds er plasseringene snudd, og Roar Strand ligger inne med 3,50 i odds, mot Agnete Johnsens 4,75.

Idar ryker

Mens det er noe usikkerhet om hvem som ligger aller best an, er tallenes tale klar når det gjelder hvem som ligger an til å ryke ut: Telegründer Idar Vollvik og komiker Zahid Ali.

Sist lørdag var det Kash King som røyk ut av programmet, som sesongens første deltaker.

Fikk skryt av dommerne

I første danseprogram fikk Agnete beskjed fra dommer Trine Dehli Cleve om at hun la listen høyt for de andre deltakerne. Cleve fulgte på også sist lørdag.

– En så absolutt verdig avslutning på kvelden. Du står i holdningen din, du har hodet ute og du er på plass med en gang. Det er ikke lett, sa Cleve.

Dommer Gyda Bloch Thorsen skrøt også av Agnetes prestasjon.

– Deilig å avslutte kvelden med en slik quickstep. Det var så nydelig.

– Og det er kjekt for Egon å få føre deg, for du er alltid på plass. Du har jobbet med dette og det synes til de grader, sa Thorsen

Artikkeltags