Spiller sexy slåsskjempe

Triana Iglesias (30), Ewa da Cruz (35) og Goggig Kutchanan Grubbmo (25) spiller slåsskjemper i Kill Buljo-oppfølgeren.

Triana Iglesias (30), Ewa da Cruz (35) og Goggig Kutchanan Grubbmo (25) spiller slåsskjemper i Kill Buljo-oppfølgeren. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

I oppfølgeren til «Kill Buljo: The Movie» er Triana Iglesias en sexy slåsskjempe. Se flere bilder her

DEL

Det er kommet ut flere nye navn som fyller rollelisten i «Kill Buljo 2». I tillegg til Tommy Wirkola, Stig Frode Henriksen, Jørn Tore Nilsen, Ingrid Bolsø Berdal og Kristian Figenschow Jr, er det flere kjente ansikter i filmen.

Triana Iglesias Holten er også å finne på rollelisten. Hun er et velkjent glamour-navn i Norge, men har også spilt i en annen Tappeluft Pictures-produksjon, «Tina & Bettina», som var hovedgrunnen til at glamourmodellen fikk rollen.

– Hun er ikke med bare for utseendet sitt. Det var etter å ha sett henne i «Tina og Bettina» vi skjønte hvor bra hun fungerer foran kamera, sier produsent i Tappeluft Pictures, Kjetil Omberg til db.no.

Paradise Hotel-programlederen deltar i en Charlie's Angels-aktig trio av sortkledde og vakre slåsskjemeper. De to andre kampsportekspertene er «Randi» og «Gunvor». De blir spilt av henholdvis Ewa da Cruz (34) og Goggig Kutchanan Grubbmo (25

– Det blir mye slåing, hopping og sparking. Min rollefigur er tøff og sterk - nesten en superheltinne, sier Iglesias til db.no. Hun forteller Dagbladet at hun brukte de første opptaksdagene til å trene judo og thaiboksing med thailandske kampsporteksperter og stuntmenn.

– Stuntmennene snakker ikke engelsk, og jeg snakker ikke thailandsk, så det var litt spesielt å bare bli kasta uti det for å slåss med dem, sier Triana Iglesias.

– Men det gikk seg til, og nå synes jeg det gir mersmak. Jeg vurderer å fortsette med boksing når jeg kommer hjem til Norge. Det er noe av den hardeste treninga jeg har vært med på, men det kan vel ha noe å si at det er så vilt varmt her, sier Iglesias,

Nytt og litt mer velkjent

imdb.com er blant annet den norske såpeskuespilleren Ewa Da Cruz på rollelisten. Hun har spilt i 286 episoder av TV-serien «As the World Turns» fra 2006 til 2010. Ellers har hun hatt små roller i serier som «Damages», «Law & Order: Crimional Intent» og «Lipstick Jungle». I «Kill Buljo 2» har hun fått rollen som Randi.

I tillegg er Jeppe Beck Laursen tilbake i en Tappeluft Pictures-produksjon. Han har tidligere spilt i «Hjelp, vi er i filmbransjen!», «Tomme tønner 2 - Det brune gullet», «Kurt Josef Wagle og legenden om fjordheksa» og «Død Snø». Nå spiller han Hans Ollo i oppfølgeren til filmen som åpnet mange dører for Tommy Wirkola og Stig Frode Henriksen i filmverdenen.

Artikkeltags