iFinnmark dekker «alt» fra musikkfestivalen i Lakselv

SENDER DIREKTE: Redaktør Stian Eliassen og resten av iFinnmark-laget leverer på alle plattformer under Midnattsrocken. Blant annet blir det avviklet flere direktesendinger fra iFinnmarks nye produksjonsbil for streaming.

SENDER DIREKTE: Redaktør Stian Eliassen og resten av iFinnmark-laget leverer på alle plattformer under Midnattsrocken. Blant annet blir det avviklet flere direktesendinger fra iFinnmarks nye produksjonsbil for streaming. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Sender direkte fra Midnattsrocken.

DEL

– Vi kommer til å være sterkt bemannet og har til sammen fem stykker som dekker «Rocken». Vi kommer til å levere nyhetsstoff, bildeserier, reportasjer og ikke minst kommer vi til å sende direkte, sier Stian Eliassen, redaktør i iFinnmark.

iFinnmark tar med seg sin nye produksjonsbil for streaming når vi torsdag inntar Brennelvneset.

– Vi skal ha sending hver kveld klokken 19. I tillegg kommer vi til å sende flere ganger i løpet av dagen når det er noe å dekke, lover Eliassen.

LES OGSÅ: Rockegeneralen ser ut til å få værgudene med på laget

Vil gjenspeile folkelivet

Midnattsrocken arrangeres i år fra 6. til 9. juli, og i år er det artister som blant annet Aqua, Nazareth, DDE, Freddy Kalas, Julie Bergan og TNT som tar veien.

LES OGSÅ: «I' ve been around the world» synger Aqua-Lene. Men bandet har aldri vært booket til Finnmark, før nå

Eliassen forteller at de skal få til intervjuer med flere av artistene underveis.

– Vi skal snakke med både finnmarkinger, tilreisende og artister som koser seg på festival. Det viktigste for oss er å gjenspeile folkelivet og hvordan gjester og artister opplever Finnmark, sier han.

Minutt for minutt

iFinnmark.no kan man også følge et minutt for minutt-kamera. Fra 16 meters høyde vil det streame direkte hele festivalen igjennom. 

Midnattsrocken startet opp som en musikkfestival på det lokale samfunnshuset i Lakselv på 1980-tallet. I 84 ble festivalen flyttet ut til naturreservatet på Brennelvnestet. I 88 gikk festivalen på en økonomisk smell og det ble vanskelig å arrangere. I 2003 var festivalen tilbake og har siden vokst til å bli en av de største musikkfestivalene i Nord-Norge.

LES OGSÅ: Aquas widerøefly kansellert: – Vi hadde omså hyret et annet flyselskap

Artikkeltags