I ett år har de ventet på at alt skulle stemme. Nå pakker de sakene og reiser fra Tromsø

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Tromsøbandet Cazadores legger ut på sin første europaturné noensinne.

DEL

Cazadores slapp i fjor høst sin andre fullengder, "Afterglow". De turnerte med plata - dog bare i Norge. Nå slipper bandet "Afterglow" i Europa i september, og i oktober vender de snuten sørover for en aldri så liten europaturne. Det skriver Nordlys.

Vokalist Mats Devik forteller at de skal spille til sammen åtte konserter i Italia, Sveits, Østerrike og Tyskland. Konsertene gjennomføres sammen med den New Zealandske artisten Graham Candy, og har blitt organisert av Crazy Planet Records, Cazadores' europeiske bookingselskap.

Spente på mottakelsen

Cazadores har tidligere spilt to konserter i Tyskland, og en del i England, men utover dette har utlandet vært lite besøkt. Det er dermed duket for bandets aller første europaturné.

- Vi er veldig spente. Vi vet at vi ikke har noe navn der ute. Vi må jobbe oss opp helt fra bunnen av. Det er bare å trykke maksimalt til for å bli lagt merke til, sier Devik.

- Vi tror det er et marked for oss der. Men markedet er stort og det er tøft. Kun beinhard jobbing funker, slår han fast.

Cazadores har gitt ut singelen "American lights" i Tyskland, og den har fått litt radiospilling, men utover dette er bandet altså et ubeskrevet blad.

To tromsøband ut

Devik sier at grunnen til at europaturneen gjennomføres nå, nesten ett år etter utgivelsen, rett og slett er fordi de ikke har hatt de rette samarbeidspartnerene før nå.

- Vi har fått et godt team på plass, det er viktig for å få de rette jobbene. Vi håper virkelig at vi blir tatt godt imot!

Cazadores er ikke det eneste tromsøbandet som skal ut på tur. Violet Road skal fortsette det de startet på i vinter, da de begynte å spise seg inn i musikkmarkedet i Danmark. Bandet skal tilbake til våre skandinaviske venner igjen denne høsten, i tillegg til å besøke Tyskland.

Artikkeltags