Ho kjørte E6, den strakaste vei – rett i radaren til politiet

D.D.E spilte på årets Midnattsrock. Det står ingenting i domspapirene om det var DDE, eller annen musikk med fart i, som kom ut av høyttalerne i bilen til hun som kjørte for fort.

D.D.E spilte på årets Midnattsrock. Det står ingenting i domspapirene om det var DDE, eller annen musikk med fart i, som kom ut av høyttalerne i bilen til hun som kjørte for fort. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Kanskje ligg det bot i arman hennes no?

DEL

Hun lyttet til musikk mens hun kjørte. Og det gikk nok vel fort da hun kjørte forbi området ved Gairasmoen, innrømmet den angrende synderen i retten.

Kvinnen fra Karasjok la alle kortene på bordet i en tilståelsesdom i Indre Finnmark tingrett. Dagen før nasjonaldagen hadde hun vært i Lakselv, og var på tur tilbake til Karasjok ved 21-tiden.

I retten fortalte hun at hun lyttet på musikk i bilen. Det står ingenting i domspapirene om det var DDE, eller annen musikk med fart i, som kom ut av høyttalerne. Men uansett har det bidratt til at hun har trampet takten litt for hardt med høyrefoten. Politiet klokket henne inn til 129,81 kilometer i timen i 80-sonen på E6.

Belønningen ble at kvinnen taper førerretten i 6 måneder samt får en bot på 12.000 kroner. Betinget fengsel i 14 dager, følger også med.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken