Kommer John Arne eller Jan Thomas først til Nordkapp?

KJENDISER TIL NORDKAPP: Dette er årets deltakere i kjendisutgaven av «71 grader nord». Fra venstre Carina Dahl, Marthe Kristoffersen, Abiel Tesafi, Karoline Dyhre Breivang, John Arne Riise, Lars Erik Blokkhus, Håvard Tvedten, Nadya Khamitskaya Andersen, Silje Torp og Jan Thomas.

KJENDISER TIL NORDKAPP: Dette er årets deltakere i kjendisutgaven av «71 grader nord». Fra venstre Carina Dahl, Marthe Kristoffersen, Abiel Tesafi, Karoline Dyhre Breivang, John Arne Riise, Lars Erik Blokkhus, Håvard Tvedten, Nadya Khamitskaya Andersen, Silje Torp og Jan Thomas. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

TVNorge slapp i dag navnene på kjendisene som skal delta i «71° nord – Norges tøffeste kjendis». John Arne Riise og Jan Thomas er trekkplastrene.

DEL

Til våren skal TVNorge sende niende sesong av «71° nord – Norges tøffeste kjendis», der ti kjendiser i kjent stil skal kjempe seg fra Lindesnes til Nordkapp.

De som skal delta er; tidligere fotballspiller Jon Arne Riise, kjendisstylist Jan Thomas, NRK-programleder Abiel Tesfai, tidligere håndballspiller Håvard Tvedten, Plumbo-vokalist Lars Erik Blokkhus, nylig pensjonert håndballspiller Karoline Dyhre Breivang, danser og designer Nadya Khamitskaya, også nylig pensjonert skiløper Marthe Kristoffersen, skuespiller og komiker Silje Torp og artist Carina Dahl.

LES OGSÅ: Finnmarking er med i kampen om å vinne verdens lengstlevende realityserie

Sagt nei syv ganger

Jan Thomas forteller til VG at han har blitt spurt i syv år og takket nei hver gang.

– Men da jeg rundet 50 i julen, fikk jeg en åpenbaring om at jeg ikke skal være så rigid på rutiner og full av redsel, forklarer Jan Thomas til VG.

Nå er det testing av egne grenser som gjelder for kjendisstylisten.

– Jeg er jo så engstelig. Tenker normalt «Hva hvis jeg faller, brekker foten eller sier noe dumt». Men jeg er drittlei av å være så redd og alltid tenke konsekvenser. Derfor har jeg sagt ja i år for å utfordre meg selv når det gjelder angst, sosial angst, høyder og det å ikke ha de faste rutinene hver dag, sier 50-åringen til rikstabloiden.

Ekstremøvelser

– Vi er veldig fornøyd med at et så fint knippe kjendiser skal være med på tur. I kjent 71° nord-stil vil de skubbes ut av komfortsonen og få bryne seg på ekstremøvelser i vårt langstrakte land. Det er gøy når en artist og en kjendisstylist skal kjempe både med og mot beintøffe idrettsfolk, sier programdirektør i TVNorge og Discovery Networks, Eivind Landsverk, i en melding.

Tidligere vinnere er Harald Martin Brattbakk, Pål Anders Ullevålseter, Didrik Solli-Tangen, Christer Basma, Olaf Tufte, Bjørn-Einar Romøren, Anders Jacobsen og Ole Martin Årst.

Artikkeltags