Gå til sidens hovedinnhold

«Alle» ville se Tonje Blomseth & co. på mandag

Artikkelen er over 4 år gammel

TV 2 satte ny Farmen-rekord på mandag.

Mandag kveld hadde «Farmen Kjendis» premiere på TV 2. Farmen-gården er fylt av 12 kjente personer, som skal leve som om de var sendt 100 år tilbake i tid. Blant kjendisene er blogger og eventyrer Tonje Helene Blomseth som er bosatt i Karasjok.

Det ble en stor TV-dag for TV 2, for aldri før har så mange sett en episode av Farmen. 876.000 seere så premieren, og det ble også tidenes nest høyeste premieretall på TV 2 – kun slått av «Hver gang vi møtes»-premieren i 2013, melder tv2.no.

– Farmen kjendis gjorde reint bord i går, og dette er tall som rett og slett er oppsiktsvekkende sterke. Det er fantastisk å få uttelling for noe vi har jobbet målrettet med i over ett år. I dag er jeg stolt av gjengen i TV 2 og alle i produksjonsselskapet Strix som har gjort en formidabel innsats i å løfte Farmen kjendis, sier programdirektør Jarle Nakken i TV 2.

– Jeg må også gi honnør til alle kjendisdeltakerne som fyller gården med personlighet, glede, frustrasjon og innsatsvilje samtidig som at de byr på seg selv på en måte som gjør at det bare er å glede seg til fortsettelsen, sier Nakken videre.

«Farmen Kjendis» går på mandag, onsdag og søndag på TV 2.

 

Kommentarer til denne saken