(Finnmark Dagblad)

Fredag starter kulturuka i Måsøy så gjør klar dansefoten, forbered lattermusklene, og stålsett deg for sexolog-rock. For fram til søndag 13. juni blir det kultur i alle former, og arrangørene i Havøysund venter besøk fra hele Vest-Finnmark.

Se kommende arrangementer her.

- Også i år blir det litt av hvert for store og små, lokker kulturkonsulent Lisbeth Seppola i Måsøy kommune. For hør bare her: Allerede fredagskveld blir det blant annet minigalla for barna i Havøysund med Ove Rocketroll (kjent fra Barne-TV), rockegalla med Doulva Duottar for ungdommene, og lørdag er det tid for dansegalla.

Les også mer i vår papir- eller E-avis.

- Da er det Frøya med band fra Skien og Rikingan fra Sortland som skal få det til å rykke i dansefoten, lokker leder Arvid Mathisen i skiklubben.

Dansebandet Rikingan har gjestet Finnmark flere ganger før, og er derfor godt kjent blant alle dansegallaentusiaster. Artisten Frøya, eller Frøydis Skinnarland, kommer fra en gård fra bygda Melum utenfor Skien. Albumet hennes "Jenta fra landet" klatret i fjor helt til topps på VG-lista og solgte til gull etter bare seks uker.

I år er hun aktuell med nytt album: "My American Dream", og leverer musikk i grenselandet mellom dans og country.

Besøk artistens offisielle hjemmeside for videoer og musikk.