Kollisjon mellom brøytebil og bil: To fraktet til sykehus med Sea King

Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Politiet: – Tre personer er involvert i trafikkulykken.

DEL

Hovedredningssentralen (HRS) Nord-Norge bekrefter at Sea King rykker ut til en trafikkulykke sør for Havøysund, i Bakfjorden søndag formiddag.

Ifølge opplysningene redningsleder i HRS Stein Rune Nikolaisen sitter med, oppsto en kollisjon mellom en brøytebil og en personbil.

– Sea King lettet fra Banak klokken 12:02. Minst to ambulanser er på tur. Redningsskøyta Odin er også sendt ut, sier han.

Politiet operasjonsleder i Vestfinnmark politidistrikt, Geir Roar Nesbø, opplyser at nødetatene rykker ut, og at de er utfordringer med informasjon fra stedet fordi det er dårlig mobildekning i området.

Klokken 13:45 at to personer er fraktet til Hammerfest sykehus med Sea King redningshelikopter. Den tredje involverte i ulykken fraktes med ambulanse til Havøysund. Sakdeomfanget er ukjent, ifølge redningsleder i HRS

Klokken 16:29 opplyser kommunikasjonssjef Ivar Greier ved Finnmarkssykehuset HF at de to pasientene er innlagt til observasjon til i mrogen. Den ene ble lettere skadd, men den andre ble moderat skadd, ifølge han.

Fv 889 Snefjord-Havøysund var midlertidig stengt som følge av ulykken, melder Statens vegvesen på sin nettside.

Er du på stedet? Tips oss / send bilde til tips@ifinnmark.no eller telefon 47323488

Kommentarer til denne saken