Samler inn penger slik at de avdøde kan sendes hjem til Thailand

SAMLER INN PENGER: Aranya Visaiket, som driver Aranyas Take Away i Havøysund, samler ii dag inn penger for at hennes avdøde venninne Pimsiri Songngam. Dette bildet er tatt ved en tidligere anledning.

SAMLER INN PENGER: Aranya Visaiket, som driver Aranyas Take Away i Havøysund, samler ii dag inn penger for at hennes avdøde venninne Pimsiri Songngam. Dette bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Aranya Visaiket, som driver Aranyas Take Away i Havøysund, samler inn penger for at hennes avdøde venninne Pimsiri Songngam (37) og hennes sønn Petchngam (12) skal kunne sendes hjem til Thailand for å begraves der.

DEL

- Natt til mandag ble min venninne Pimsiri Songngam og hennes sønn drept i Kirkenes, og vi ønsker nå å hjelpe familien deres i Thailand.

LES OGSÅ: Petchngam (12) og Pimsiri Songngam (37) ble skutt og drept

Hjem til Thailand

- De ønsker å få de drepte hjem, og vi ønsker å hjelpe med å få gitt dem en verdig begravelse. Aranyas Take Away vil gi hele dagsomsetningen til familien, og kommer til å samle inn penger hele uken, forteller Visaiket.

LES OGSÅ: 12-åring og moren (37) drept

Hun forteller til iFinnmark at hun var venninne med den avdøde.

- Jeg har tidligere bodd i Vardø, og ble da kjent med og venninne med henne. Vi har holdt kontakten også etter at jeg flyttet til Havøysund. Det er bare noen dager siden jeg sist snakket med henne, så jeg er veldig trist over det som har skjedd, forteller hun.

LES OGSÅ: Kommuneoverlege: – Viktig at barna får snakket ut om tragedien

Natt til mandag ble Pimsiri Songngam (37) og sønnen Petchngam Songngam (12) skutt og drept i sitt hjem. Pimsiris ektemann er siktet for drapene.

Natt til mandag ble Pimsiri Songngam (37) og sønnen Petchngam Songngam (12) skutt og drept i sitt hjem. Pimsiris ektemann er siktet for drapene. Foto:

Mor og bror til Finnmark

Da iFinnmark snakket med henne like før lunsjtider tirsdag, var hun i full sving med å gjøre stand mat i vogna si.

- Jeg håper at flest mulig vil ta turen innom for å handle mat i dag - og hjelpe oss med innsamlingen. Jeg setter også frem en tipsboks, og alt som havner i denne samles inn og oversendes familien mot slutten av uka.

LES OGSÅ: Avviser at Kirkenes-politiet er inhabil, men bytter etterforskningsleder for dobbeltdrapet

Visaiket håper også at andre tar initiativ for å hjelpe familien.

- Jeg vet at Pimsiris mor og bror nå er på tur til Norge, sier hun til iFinnmark.

- Så de skal få pengene.

Artikkeltags