Kripos sikrer spor: – Vi vet ikke om andre var i, eller i nærheten av, leiligheten

Politiets kriminaltekniker Tor Morten Noste (til høyre) (i midten) bærer ut kroppen til kvinnen (37 som ble drept i Kronprinsens gate i Kirkenes natt til mandag

Politiets kriminaltekniker Tor Morten Noste (til høyre) (i midten) bærer ut kroppen til kvinnen (37 som ble drept i Kronprinsens gate i Kirkenes natt til mandag Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Tirsdag morgen er teknikere fra Kripos og Finnmark politidistrikt i gang med undersøkelser i leiligheten der Petchngam (12) og Pimsiri Songngam (37) ble skutt og drept.

LES OGSÅ: Petchngam (12) og Pimsiri Songngam (37) ble skutt og drept

– Så lenge de ikke er ferdig med undersøkelsene, så ønsker jeg ikke å si noe om hva som er funnet der, sier påtaleleder Morten Daae ved Finnmark politidistrikt til iFinnmark.

På spørsmål om de har fått en oversikt over hendelsesforløpet drapsnatten, svarer han:

– Vi håper de funnene som gjøres vil gi svar. De tekniske sporene blir så satt sammen med det vitner kan supplere, sier Daae.

LES OGSÅ: Avviser at Kirkenes-politiet er inhabil, men bytter etterforskningsleder for dobbeltdrapet

Ikke avhørt

Så langt har ikke helsetilstanden til den siktede ektemannen vært god nok til at han kan avhøres.

– Vi vet at han er hardt skadet, men ikke noe mer om tilstanden. Han står også fritt som siktet til å velge om han vil avgi forklaring, sier påtalelederen.

LES OGSÅ: Ektemann siktet for drapet på sin kone og hennes sønn

Ingen har meldt seg

Så langt kan ikke politiet slå fast at det bare var de tre i leiligheten denne natten.

– Vi vet ikke om andre var i, eller i nærheten av, leiligheten på tidspunktet. Det håper vi undersøkelsene vil si noe om. Det er ingen som har meldt seg, sier Daae.

Politiet har avhørt personer som bor ved siden av leiligheten der drapene skjedde og personer i de involvertes omgangskrets.

De to drepte skal obduseres.

– Obduksjon vil bli foretatt av begge to i løpet av uken. Det skjer i Tromsø, sier Daae.

Artikkeltags