Kirken holder åpent. Kommunens psykososiale kriseteam er satt

HOLDER ÅPENT: Lakselv kirke holder åpent utover kvelden, og ordfører Aina Borch sier at det gjøres vurderinger om tiltak.

HOLDER ÅPENT: Lakselv kirke holder åpent utover kvelden, og ordfører Aina Borch sier at det gjøres vurderinger om tiltak. Foto:

– Det gjøres en fortløpende vurdering fra helse om de skal sette i gang kriseteamet, sier ordfører Aina Borch etter at en person ble funnet død tirsdag. Kirken i Lakselv er åpen fra 18:45.

DEL

Tirsdag ettermiddag ble det meldt at en person ble funnet død i en leilighet i Lakselv. Politiet etterforsker hendelsen som drap.

LES OGSÅ: Person død. Etterforskes som drap

Ordfører Aina Borch beskriver dette som dypt tragisk.

– Det er helt uforståelig og dypt tragisk for de berørte i denne saken. Samtidig er det et sjokk for samfunnet at noe sånt kan ramme vår kommune, sier Borch.

Ordføreren forteller videre at kommunen følger med på situasjonen.

– Vi er i løpende dialog med politiet og de siste beskjeder jeg har fått er at kommunen er i gang med å sette krisestab for å bistå de som er berørt av denne tragiske hendelsen.

LES OGSÅ: Her fraktes antatt gjerningsperson fra stedet

Prest i Lakselv, Arne Skare, sier at de føler veldig med dem som er rammet.

– Vi føler veldig med dem som er rammet av dette. Tankene våre er hos de pårørende i situasjonen. Vi holder åpen kirke fra 18.45, sier Skare.

Det var 15.30 tirsdag at politiet fikk melding om hendelsen. Nødetatene rykket ut til en boligadresse i Lakselv.

Dødsfallet etterforskes som drap. En antatt gjerningsperson er pågrepet, sier politiet til iFinnmark.

Nærmeste nabo til åstedet er Tatiana Nilsen.

– Jeg kom hjem og så ambulanser og roterende blålys. Jeg er selvsagt forferdet over det som har skjedd på stedet, sier hun til iFinnmark.

LES OGSÅ: Tatiana kom hjem til ambulanser og roterende blålys: – Forferdet


Artikkeltags