Wilmann best fra nord i tempo-NM

NCF Region Nord: Varanger-syklistene Fredrik Wilman, Odin Foldvik Eikland og Dan Erik Hansen og Sirma IL-rytter Anders B. Verstad. Foto: Olav Verstad

NCF Region Nord: Varanger-syklistene Fredrik Wilman, Odin Foldvik Eikland og Dan Erik Hansen og Sirma IL-rytter Anders B. Verstad. Foto: Olav Verstad

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Region Nord-laget et godt i gang med NM i Bodø på sykkelsetet. Frederik Wilmann, Odin Foldvik Eikeland, Anders Boine Verstad og Dan Erik Hansen deltok torsdag på NM i individuell tempo, og det ble ifølge lagleder Olav Verstad ikke de resultatene man hadde håpet på i den tøffe tempoløypa.

– Vår følgebil med sjåfør og tekniker Pål har kommet helt fra Østlandet. Resultatene ble ikke helt som vi hadde håpet, men tøffe gutter depper ikke for det. Guttene endte mellom 21. og 63. plass i ei knalltøff løype med 90 av Norges beste syklister, melder Verstad på NFC Region Nords Facebook-side.

Fredrik Wilman på Varanger sykkelklubb ble beste syklist på det nordnorske teamet på en 21. plass. Klubbkompis Foldvik Eikland ble nummer 49. Karasjokingen og Sirma IL-sykisten Anders Boine Verstad ble nummer 62, og kom på plassen foran Varanger-syklisten Dan Erik Hansen.

Edvald Boasson Hagen vant temporittet.

– Ble en fin opplevelse over de 47 kilometerne med målgang i Saltstraumen. Fikk et fint disponert løp og slo flere av dem som har vært gjennom meg store deler av sesongen. I morgen venter det gateritt klokken 19.30 igjen, så nå er beina lagt høyt og restitusjonen for morgendagen er i gang allerede, melder Boine Verstad etter torsdagens temporitt.

Tirsdag var det lagtempo som sto på programmet for syklistene. Her syklet Fredrik Wilman, Odin Foldvik Eikland og Dan Erik Hansen inn til en 9. plass i NM.

Artikkeltags