Hans (30) rundet 200 kamper i TIL-drakten

Hans Norbye rundet 200 kamper for TIL.

Hans Norbye rundet 200 kamper for TIL. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Det er usikkert om finnmarkingen blir å se i Tromsø IL kommende sesong.

DEL

Søndag kunne TIL juble for forlenget kontrakt i Eliteserien. Tromsø-laget slo Haugesund 2–0 på Alfheim, og det var vadsøværingen Morten Gamst Pedersen som satte spikeren i kista da han skrudde en corner rett i mål.

– Jeg setter like stor pris på målgivende som scoringer. Det er en god følelse å servere andre, så jeg kunne like gjerne servert en målgivende. Det viktigste er uansett at vi vinner, sier Gamst Pedersen til til.no etter seieren.

I FORHANDLINGER: Morten Gamst Pedersen har fått beskjed både fra TIL-trener Simo Valakari og klubbens sportssjef Svein-Morten Johansen om at veteranen er ønsket med videre neste år. Dialogen om en ny kontrakt er i gang.

I FORHANDLINGER: Morten Gamst Pedersen har fått beskjed både fra TIL-trener Simo Valakari og klubbens sportssjef Svein-Morten Johansen om at veteranen er ønsket med videre neste år. Dialogen om en ny kontrakt er i gang. Foto:

– Vi har jobbet knallhardt i høst ut fra en litt kinkig situasjon og det er godt å få det bekreftet at plassen er sikret. Det har vært tøffe stunder, men vi har hatt troen på det hele veien, fortsetter vadsøværingen.

På overtid fikk også karasjokingen Hans Norbye et innhopp, og dermed rundet han 200 kamper i TIL-drakten. Om det er hans siste opptreden på Alfheim er uvisst, ettersom han fikk den ekstra oppmerksomheten av sportslig leder Svein Morten Johansen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken