Joachim vant for bestefar

VANT I HELGEN: Joachim Olsen deltok i watercross-løp.

VANT I HELGEN: Joachim Olsen deltok i watercross-løp. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Karasjokingen Joachim Olsen satser i år på watercross, og vant i helgen sitt første løp i Snåsa.

DEL

Olsen er mest kjent for sine prestasjoner i scootercross på vinteren. I år har han fått på plass en sponsoravtale med Polaris Nordkapp, og han skal kjøre både watercross og scootercross i samarbeid med dem.

I helgen vant han Snåsa vanncross, men klarte ikke å kvalifisere seg til EM. Under søndagens kvalik ble han nummer fire. Seieren i Snåsa vanncross på fredag dedikerer han til sin bestefar som gikk bort i forrige måned.

– Den her helga har jeg kjørt og vunnet får deg bestepappa. Du var alltid så glad og hjelpsom når det kom til noe jeg liker å gjøre, du hjalp meg uansett hva det måtte være, og ekstra glad hva du når jeg kom hjem med et gull. Når jeg kommer hjem fra ferien jeg er på tur til nu så er det en spesiell plass førsteplasspokalen min skal, og det er til deg. Tusen takk får noen fantastiske år med deg, skriver karasjokingen på Facebook etter helgens løp, som håper å kvalifisere seg til EM i Finland seinere i sommer.

– Jeg hadde et mål om å komme i topp fem, og det klarte jeg. Jeg prøver å kvalifisere meg til EM ved neste EM-kvalifisering, sier Olsen til NRK.

Artikkeltags